Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 14-20 martie - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 14-20 martie

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop saptamanal » Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 14-20 martie
horoscop - sfatulparintilor.ro - pixabay_com

Iata ce va rezerva astrele in saptamana 14-20 martie, potrivit Astrocafe.ro.

astrocafe

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

 

  • Berbec – Este favorizat efortul mental, deci se poate spune ca incepi saptamana muncind din greu, insa cu spor si cu rezultate foarte bune. Insa ar trebui evitate atat pesimismul, cat si negativismul. In ceea ce priveste relatia ta de dragoste, lucrurile nu stau chiar pe roze, riscul aparitiei unor neintelegeri fiind posibil – tot in prima parte a acestei saptaani. Va trebui sa fii atent la informatiile pe care le oferi celor care au nevoie de explicatii, de la tine, in special pe 15 martie. Poti recastiga cu usurinta terenul pierdut in relatia cu persoana iubita, spre sfarsitul saptamanii. Puterea nu-ti va mai lipsi de indata ce Soarele va poposi in semnul tau solar, respectiv pe 20 martie.

 

  • Taur – Se pare ca primesti mici sume de bani la care nu te-ai asteptat, dar vei depune mai multe eforturi in munca pe care o intreprinzi decat faceai pana acum. Toate au un pret, dar acesta este mai mare decat pana acum. In cazul in care ai negocieri de purtat, evita sa faci acest lucru pe 14 martie, o zi in care cu greu ies lucrurile asa cum tu ai vrea. Vorbele tale vor cantari mai mult la doar o zi mai tarziu, moment in care aspectul favorabil format de Mercur si Pluto se va perfecta. Schimbari in bine vor avea loc la sfarsitul acestei saptamani, in special in ziua Echinoctiului: curajul tau va fi, de acum incolo, insufletit de forta regeneratoare a Soarelui.

 

 

  • Gemeni – Fii atent la vorbele pe care le spui celorlalti, inca din prima zi a saptamanii, dar mai ales fii cu bagare de seama la ceea ce acum ti se comunica… Bine ar fi sa nu te bazezi pe cuvintele acestora. In schimb, in dragoste, vestile bune nu inceteaza a sosi; ceea ce pana acum se anunta a fi o simpla aventura, are mari sanse de a deveni o relatie serioasa. Surprize placute pot aparea pe 14 martie. 15 martie este o zi in care ai sansa de a pleca intr-o calatorie neasteptata si una dintre zilele in care nu vei accepta sa fii refuzat. Incearca sa nu ascunzi informatii importante in ultimele zile ale saptamanii. Ultima zi a saptamanii iti poate aduce o surpriza excelenta din partea unui/unei prieten/e.

 

Citeste continuarea: 1 2 3 4

Data articol: 13/03/2016