Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 14-20 martie - Pagina 2 din 4 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 14-20 martie

horoscop - sfatulparintilor.ro - pixabay_com
  • Rac – O saptamana in care timpul liber si resursele mentale sunt dedicate construirii unui nou viitor in ceea ce priveste cariera ta. Indicat este sa nu iei in calzul vestile rele pe care le-ai putea afla in primele doua zile ale acestei saptamani, deoarece norii negri se vor dispersa imediat ce Mercur va forma un aspect favorabil cu Pluto (15 martie), dandu-ti sansa de a lua in calcul elemente de detaliu pe care pana acum nu le-ai observat. Entuziasmul iti poate fi umbrit doar datorita unei rutine zilnice invechite, deci rezerva-iputin timp si pentru a te preocupa de acest aspect, facand schimbarile necesare. Inconjoare-te de frumusete, cu riscul de parea un hedonist, la sfarsitul acestei saptamani.

 

 

  • Leu – Este posibil ca cei care iti sunt sfatuitori sa se cam piarda in detalii atunci cand iti ofera consiliere; 14 martie este o zi reprezentatva pentru acest aspect. Poti preveni cu usurinta provocarile la care esti supus, conditia fiind aceea de a nu considera ca nu vei reusi, atunci cand intentionezi a initia o actiune sau un proiect. Echilibreaza-ti raportul de putere cu cel/cea pe care il/o iubesti, inca din primele zile ale acestei saptamani, deoarece sfarsitul de saptamana ar trebui sa fie unul cat se poate de favorabil pentru tine si pentru persoana iubita. De asemenea, daca ai ocazia de a calatori in strainatate, nu ezita sa faci acest lucru.

 

 

  • Fecioara – Ultimul lucru de care ai nevoie in aceasta saptamana este acela de nu observa tabloul complet, fiind atent doar la amanuntele care alcatuiesc compozitia. De asemenea, imediat ce vei iesi din zona de confort (14 martie fiind o zi “graitoare” in acest sens), vei putea sa iti gasesti puterea de a razbate prin forte proprii, considerandu-te pregatit pentru orice fel de obstacol care poate interveni in viata ta. Daca ai ceva de spus, nu te sfii sa te pronunti – 15 martie este o zi plina de provocari, in acest sens. Probabil ca te astepti sa ai parte de aceeasi loialitate pe care o si oferi, dar sfarsitul de saptamana iti va aduce surprize in ceea ce priveste veniturile, nicidecum in cazul relatiei de dragoste.

Citeste continuarea: 1 2 3 4

Data articol: 13/03/2016