Horoscop special: Saptamana poate fi DIFICILĂ pentru aceste 3 ZODII. Ce sau cine le vine în ajutor - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop special: Saptamana poate fi DIFICILĂ pentru aceste 3 ZODII. Ce sau cine le vine în ajutor

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop saptamanal » Horoscop special: Saptamana poate fi DIFICILĂ pentru aceste 3 ZODII. Ce sau cine le vine în ajutor
Saptamana DIFICILĂ 3 ZODII
Credit foto: Depositphotos.com

Dacă ești una dintre aceste trei zodii, săptămâna poate fi dificilă pentru tine. Dar nu trebuie să-ți faci prea multe griji, deoarece există mai mult lucruri de care să te bucuri. Ceea ce ar putea sta în calea noastră sunt tranzitele lui Pluto, dar sunt atât de înconjurate de forțe cosmice pozitive încât încercarea lor de a sabota săptămâna noastră s-ar putea să nu meargă prea departe. Cu fața mare și zâmbitoare a Soarelui în Săgetător, orice necazuri vor dispărea curând.

Iată care sunt cele trei zodii cu horoscoape dificile pentru perioada 20 – 26 noiembrie 2023:

Capricorn

Singurul lucru care te va scoate din sărite în această săptămână, dragă Capricorn, este ideea plictisitoare că lucrurile nu se întâmplă destul de repede pentru gusturile tale. Ai senzația distinctă că toată lumea avansează mai repede decât tine, și asta te enervează… dar acest lucru este și despre percepție.

Ești natural competitiv, și în aceste prime zile ale Soarelui în Săgetător, vei vrea să fii primul la rând și primul care termină, de asemenea. S-ar putea să reușești să fii toate aceste lucruri, dar e acea senzație interioară de nevoie care te deranjează; este ca și cum nu te-ai putea relaxa și să fii; trebuie să câștigi, să acumulezi, să reușești.

Așadar, săptămâna aceasta nu îți promite decât timp liber să-ți aduni atitudinea și să o îndrepți în orice direcție alegi, dar să știi asta,  dragă Capricorn: toate problemele tale în această săptămână sunt agravate de credința că ele există cu adevărat când nu o fac. Este un joc mental, dar știi cum să joci.

Cum încheie relațiile fiecare zodie în parte. Ți se potrivește?

Special: Cele 3 ZODII cu horoscoape EXCELENTE pentru perioada 20-26 noiembrie 2023. Ce schimbări în bine apar!

Horoscop special: 22 noiembrie 2023 este cea mai norocoasă zi a lunii pentru aceste zodii. Soarele în Săgetător le dă aripi

Vărsător

Încă o dată, nu chiar cea mai proastă săptămână din lume pentru tine, dar una care nu pare să se miște suficient de repede pentru tine. Simți că există ceva imens care îți blochează calea. Desigur, ceea ce îți blochează calea este ‘îndoiala’ și asta este ceva creat de mintea ta.

Este în regulă, toți trecem prin asta, și uneori chiar lăsăm să ne acapareze întreaga săptămână, ceea ce ai putea să faci acum. Dacă poți să te relaxezi și să ‘ai încredere’ măcar o oră, îți vei recâștiga toată energia. Este acea mică îndoială pe care o permiți să-ți distrugă progresul. Nu-ți face griji, o vei recâștiga până la sfârșitul săptămânii.

Cum încheie relațiile fiecare zodie în parte. Ți se potrivește?

Special: Cele 3 ZODII cu horoscoape EXCELENTE pentru perioada 20-26 noiembrie 2023. Ce schimbări în bine apar!

Horoscop special: 22 noiembrie 2023 este cea mai norocoasă zi a lunii pentru aceste zodii. Soarele în Săgetător le dă aripi

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 21/11/2023