Horoscop special: 22 noiembrie 2023 este cea mai norocoasă zi a lunii pentru aceste zodii. Soarele în Săgetător le dă aripi - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop special: 22 noiembrie 2023 este cea mai norocoasă zi a lunii pentru aceste zodii. Soarele în Săgetător le dă aripi

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Horoscop special: 22 noiembrie 2023 este cea mai norocoasă zi a lunii pentru aceste zodii. Soarele în Săgetător le dă aripi
22 noiembrie 2023 este cea mai norocoasă zi a lunii
Credit foto: Depositphotos.com

Pe măsură ce părăsim sezonul Scorpion și ne îndreptăm spre Săgetător, ne îndreptăm privirea către viitor. Săgetătorul este căutătorul zodiacului, acela care visează și explorează orizonturi îndepărtate în căutarea destinului său. Acest semn de foc construiește încredere, inspirație și conexiune spirituală și te motivează să spui da vieții.

Ziua de 22 noiembrie, când Soarele se mută în Săgetător, se anunță cea mai norocoasă din noiembrie pentru aceste două zodii.

Berbec

Soarele în Săgetător, conducătorul casei a noua a norocului

Pe măsură ce Soarele se transformă în Săgetător, alăturându-se lui Mercur și Marte, te poti aștepta ca lucrurile să apara în viața ta în cel mai pozitiv mod. Acest tip de energie aduce multe oportunități sau oferte noi la orizont, așa că păstrarea încrederii necesare pentru a-ți urma visele este esențială.

Cel mai important lucru în această tură este să crezi că totul se întâmplă pentru binele tău cel mai înalt și să nu ai alege niciodată confortul în locul aventurii. Tot ceea ce atingi are potențialul de a se transforma în aur. Pur și simplu nu trebuie să-ți fie frică să ai șansa de a primi tot ce ți-ai dorit vreodată.

Planeta acțiunii MARTE intră într-un nou CICLU de DOI ANI! Din 18 noiembrie 2023 începe ”Călătoria eroului”. Ce blocaje depășim?

Taurul este Investitorul, Leul este Geniul creator. Ce tip de inteligență ai, în funcție de zodie

Vești noi pentru zodii? Avem 12 sau 13 semne zodiacale? Cum s-ar schimba horoscopul

Scorpion

Soarele în Săgetător, conducătorul celei de-a doua case de valoare

Se va pune accent pe valoare în luna următoare, deoarece fluxul de energie din Săgetător cu Soare, Mercur și Marte te va face să reflectezi dacă ai suficiente resurse financiare pentru a trăi viața la care visezi. Deși fi se va cere să ai grijă de unele detalii atât de necesare, există și o oportunitate semnificativă de care să profiti. Uneori, poți să te convingi de ceea ce meriți cel mai mult pentru că te îndoiești excesiv, dar ajungi să amâni ceea ce îți dorești cel mai mult.

Acorda atenție detaliilor financiare acum și apoi nu iti fie teamă să accepti schimbarea pentru a crea abundența financiară care iti va permite să trăiesti viața pe care ti-o doresti cu adevărat.

Planeta acțiunii MARTE intră într-un nou CICLU de DOI ANI! Din 18 noiembrie 2023 începe ”Călătoria eroului”. Ce blocaje depășim?

Taurul este Investitorul, Leul este Geniul creator. Ce tip de inteligență ai, în funcție de zodie

Vești noi pentru zodii? Avem 12 sau 13 semne zodiacale? Cum s-ar schimba horoscopul

sursa: yourtango.com

foto: Depositphotos.com

Data articol: 20/11/2023