Taurul este Investitorul, Leul este Geniul creator. Ce tip de inteligență ai, în funcție de zodie - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Taurul este Investitorul, Leul este Geniul creator. Ce tip de inteligență ai, în funcție de zodie

Sfatulparintilor » Totul despre zodii » Taurul este Investitorul, Leul este Geniul creator. Ce tip de inteligență ai, în funcție de zodie
Ce tip de inteligență ai în funcție de zodie
Credit foto: Depositphotos.com

Zodia ta îți poate spune multe despre tine. Poate dezvălui detaliile complicate despre personalitatea ta, cu cine vei fi cel mai compatibil, de ce poți prefera miercurea duminica și nu numai. Dar nu este vorba despre a te arunca într-o cutie. Este mai mult despre dezvăluirea diferitelor arhetipuri zodiacale care trăiesc în noi, astfel încât să putem fi cea mai bună versiune a noastră și să ne concentrăm atenția asupra punctelor noastre forte.

Arhetipul tău inteligenței este cea mai pură manifestare a personalității tale în arena intelectuală. Și lucrul cu ea, nu împotriva ei, este cel mai bun lucru pe care îl poți face. La urma urmei, nu ar trebui să ceri cuiva să se cațere într-un copac sau să fie tehnician când talentul sau stă în muzică, ca să spunem așa.

Inteligența Berbecului: Dezvoltatorul

Arhetipul de inteligență al Berbecului cu acțiune rapidă este cel al Implementatorului. Deși s-ar putea ca Berbecul să nu fie creierul suprem al planurilor și strategiilor complicate, ei sunt excelenți la executarea planurilor și la îndeplinire. Ei pot face acest lucru la fel de ușor singuri sau într-o echipă condusă de ei, dar trebuie să aibă frâiele în propriile mâini. Ascultarea podcast-urilor este o modalitate excelentă de a perfecționa acest arhetip de inteligență, deoarece cu cât cunoașteți mai multe idei și soluții alternative, cu atât mai repede iti vei putea îndeplini obiectivele.

Zodiile care sunt cel mai predispuse să atragă narcisiști. Și cum se pot proteja de aceștia

Vești noi pentru zodii? Avem 12 sau 13 semne zodiacale? Cum s-ar schimba horoscopul

EVENIMENT astral: Pallas în Scorpion – 19 noiembrie 2023. Ce puteri ne scoate la lumină asteroidul înțelepciunii

Inteligența Taurului: Investitorul

Arhetipul inteligent al pacientului Taur este cel al Investitorului. Ca semn zodiacal care are mâna norocului bine așezată pe cap, Taurul își poate folosi cu ușurință inteligența pentru a câștiga tone de bani, pentru a investi în companii și idei înainte de a exploda sau pentru a-și construi propria întreprindere spre succes. Totul necesită timp, răbdare și abilitatea de a lua deciziile corecte la momentul potrivit, fără a lăsa îndoiala să te incarce.

Zodiile care sunt cel mai predispuse să atragă narcisiști. Și cum se pot proteja de aceștia

Vești noi pentru zodii? Avem 12 sau 13 semne zodiacale? Cum s-ar schimba horoscopul

EVENIMENT astral: Pallas în Scorpion – 19 noiembrie 2023. Ce puteri ne scoate la lumină asteroidul înțelepciunii

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6

Data articol: 19/11/2023