Special: Cele 3 ZODII cu horoscoape EXCELENTE pentru perioada 20-26 noiembrie 2023. Ce schimbări în bine apar! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Special: Cele 3 ZODII cu horoscoape EXCELENTE pentru perioada 20-26 noiembrie 2023. Ce schimbări în bine apar!

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Special: Cele 3 ZODII cu horoscoape EXCELENTE pentru perioada 20-26 noiembrie 2023. Ce schimbări în bine apar!
3 ZODII cu horoscoape EXCELENTE
Credit foto: Depositphotos.com

Există o ușoară notă de schimbare în această săptămână și toți suntem pe cale să o simțim, și asta, desigur, se referă la trecerea Soarelui din Scorpion în Săgetător. Indiferent dacă zodia ta este mai sensibilă la această trecere sau nu, vei simți și va părea ca și cum o claritate ar împânzi asupra tuturor. Asta înseamnă că nu doar că ne vom simți limpezi și capabili, dar vom vedea asta și la ceilalți, iar asta va fi atât de inspirant și plin de speranță. În definitiv, este plăcut să vedem că și ceilalți se simt bine; în acest fel, știm că vrem să continuăm cu munca lor. Și în timpul Soarelui în Săgetător, începând cu 22 noiembrie, ne place foarte, foarte mult munca noastră.

Asta nu înseamnă că ne vom da peste cap de muncă în această săptămână, dar înseamnă că, orice am face, vom fi la apogeul nostru și vom iubi ceea ce facem. Asta ar putea fi o schimbare mare pentru mulți oameni, pentru că nu întotdeauna iubim ceea ce facem. Această săptămână schimbă complet acest aspect într-unul pozitiv.

Cele trei zodii cu horoscoape excelente pentru perioada 20 – 26 noiembrie 2023:

Balanță

Te simți bine în această săptămână, deoarece nimic nu pare să te distragă de la scopul tău. Cu cât te apropii mai mult de Soarele în Săgetător pe 22, cu atât îți este mai ușor să te concentrezi, iar tu ești cineva care iubește să se concentreze. Și de ce? Pentru că așa faci lucrurile și sunt atâtea lucruri pe care vrei să le faci, mai ales în această săptămână.

Ești înzestrat cu viziune, și știi că singurul mod de a-ți manifesta ideile strălucite este să stabilești un plan care să îți permită să fii pe cont propriu, fără distrageri. Această săptămână îți oferă oportunitatea perfectă, și nu doar știi asta —și profiți de ea.

Oamenii din viața ta se retrag pentru că știu că odată ce intri în ritm, pot ieși numai lucruri bune, și ești norocos în acest sens, dragă Balanță… ai mulți oameni în jurul tău care sunt dispuși să te susțină pe tine și viziunea ta.

Taurul este Investitorul, Leul este Geniul creator. Ce tip de inteligență ai, în funcție de zodie

Vești noi pentru zodii? Avem 12 sau 13 semne zodiacale? Cum s-ar schimba horoscopul

Planeta acțiunii MARTE intră într-un nou CICLU de DOI ANI! Din 18 noiembrie 2023 începe ”Călătoria eroului”. Ce blocaje depășim?

Scorpion

Sezonul tău solar poate să se încheie, dar ai fost întotdeauna minunat când vine vorba de abordarea puternicului Săgetător, și vei descoperi că această săptămână continuă pe trendul excelenței, odată ce Soarele în Săgetător preia controlul cerului.

Tu ești Scorpionul care iubește sezonul Săgetătorului, deoarece această săptămână de cuspide îți oferă o privire asupra direcției în care vrei să mergi cu toată energia ta nou descoperită. Este ca și cum ai fi fost eliberat și acea libertate te conduce către acte creative. Abia aștepți să te ocupi de un proiect sălbatic — indiferent ce ar fi. Energiile Săgetătorului scot la iveală artistul din tine și te îndreaptă către un curs de gândire independentă și creativitate neinhibată.

Taurul este Investitorul, Leul este Geniul creator. Ce tip de inteligență ai, în funcție de zodie

Vești noi pentru zodii? Avem 12 sau 13 semne zodiacale? Cum s-ar schimba horoscopul

Planeta acțiunii MARTE intră într-un nou CICLU de DOI ANI! Din 18 noiembrie 2023 începe ”Călătoria eroului”. Ce blocaje depășim?

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 20/11/2023