Aceste 3 zodii chinezești sunt cele mai norocoase în dragoste în săptămâna 18-24 septembrie 2023 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Aceste 3 zodii chinezești sunt cele mai norocoase în dragoste în săptămâna 18-24 septembrie 2023

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop saptamanal » Aceste 3 zodii chinezești sunt cele mai norocoase în dragoste în săptămâna 18-24 septembrie 2023
zodii chinezești cele mai norocoase în dragoste
Credit foto: Depositphotos.com

În primul rând, iată mesajele de dragoste ale săptămânii pentru toată lumea. Uneori, în viață, cele mai mari lecții și realizări nu ies din gura liderilor și autorităților.

Uneori, le înveți în timp ce lenevesti pe un câmp, îngrijindu-te de treburile tale când o pasăre decide să faca ceva urât la doi centimetri distanță de capul tău. Tu și partenerul puteți fi martori la același lucru și puteți ajunge la concluzii diferite. Frumusețea unei relații de dragoste nu este doar în vremurile de extaz pe care le împărtășești cu iubitul tău.

Constă în modul în care vă influențați unul pe celălalt pentru a deveni mai buni decât erați înainte. Dacă ești cu cineva care face opusul, ar fi mai înțelept să mergi pe drumuri separate înainte de a pierde fiecare lucru genial din tine. Să ne concentrăm asupra celor trei zodii chinezești care sunt cele mai norocoase în dragoste în perioada 18 – 24 septembrie 2023.

1. Bivol

Dragă Bivol, soarta îți testează hotărârea și voința în acest moment (în problemele inimii). Dacă lucrurile se simt încet, ca și cum nu progresează deloc, nu te îngrijora. Energia lucrează în favoarea ta, așa că te afli pe lista celor mai norocoși în dragoste din această săptămână. Trebuie să ai încredere în instinctele tale și să ai răbdare în timp ce traversezi această perioadă.

Dacă ești singur, ești chemat să fii atent la tipul de persoane cu care te-ai întâlnit sau cu care ai fost în trecut. Există un model care se repetă? Există anumite semnale roșii pe care toți foștii tăi le-au avut în comun? Vei continua să faci aceleași greșeli în viitor ca și în trecut dacă nu iti evaluezi experiențele. A scrie in jurnal te poate ajuta să ajungi la finalul acestui lucru.

Dacă esti într-o relație, ti se cere să te concentrezi pe lucrurile și rutinele cotidiene care fac viața ceea ce este. Este usor sa te lasi purtat de faza de luna de miere a unei romante doar pentru a te simti nemultumit cand lucrurile plictisitoare din viata de zi cu zi iau locul lor. Asta nu înseamnă că scânteia se pierde în relația ta. Înseamnă că acum este timpul ca tu și partenerul tău să va gasiti normalitatea.

Horoscop special: Iubăreața Venus în Leu și expansivul Jupiter în Taur au planuri mărețe pentru noi. Ce avem de făcut până în februarie 2024

Horoscop special: Ultima săptămână din sezonul Fecioarei 2023. Vezi care este impactul în amor pentru zodii

Care este culoarea aurei tale, în funcție de zodie

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 19/09/2023