Horoscop special: Ultima săptămână din sezonul Fecioarei 2023. Vezi care este impactul în amor pentru zodii - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop special: Ultima săptămână din sezonul Fecioarei 2023. Vezi care este impactul în amor pentru zodii

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop lunar » Horoscop special: Ultima săptămână din sezonul Fecioarei 2023. Vezi care este impactul în amor pentru zodii
Ultima săptămână din sezonul Fecioarei 2023
Credit foto: Depositphotos.com

Este ultima săptămână din sezonul Fecioarei! Am reușit sa trecem prin Soarele in Leu. Salutăm semnul zodiacal al Fecioarei și fiecare dintre noi stă să culeagă beneficiile influenței sale. Ne putem deschide inimile și mințile la multitudinea de ofrande pe care Fecioara ni le pune în fața. În timpul sezonului Fecioarei, începem să simțim că știm ce facem cu privire la dragoste, familie și afaceri.

Gândim lucrurile înainte de a acționa, iar Fecioara se întâmplă să vină în același timp cu Mercur retrograd, cunoscut pentru că ne dezvăluie. Sezonul Fecioarei ne ajută să lucrăm cu schimbări retrograde și capcane. Semnul acestui sezon este iubitor, dedicat, practic și oarecum impulsiv. Fecioara ne poate ajuta să înlăturăm detaliile problematice ale vieții noastre și ne poate permite să căutăm terenuri mai înalte.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

Sezonul Fecioarei ne va ajuta cu orice am început în timpul sezonului Leului.

Dacă ne îndrăgostim sau descoperim că relațiile noastre romantice merită păstrate, în timpul sezonului Leului, va aduce Soarelui in Fecioara că începem „partea a doua” a acelui efort. Cu excepția cazului în care Fecioara este la conducere, noi facem lucrurile. Pasiunea și dragostea de vară care au început în timpul sezonului Leului sunt acum în plină desfășurare, dar Fecioara ne ajută să înțelegem totul. Ni se va alătura și Uranus retrograd în timpul șederii Fecioarei, ceea ce face ca plasarea Fecioarei în viața noastră să fie cu atât mai importantă.

Fecioara scoate în evidență latura noastră prietenoasă, dar asta nu înseamnă că suntem împovărați, nu cu aceasta zodie în jur. S-ar putea să simțim că acum suntem suficient de încrezători pentru a spune ce avem în minte, ceea ce va fi de mare ajutor pentru noile relații. Este și anotimpul în care ne uităm la viața noastră pentru a afla ce ne deranjează și decidem să schimbăm ceea ce nu mai funcționează.

Acest tip de atitudine face minuni în relațiile amoroase. Sezonul Fecioarei aduce prietenii mai aproape împreună și, deoarece ne ajută să construim încredere, putem arăta lumii ce vrem să vadă în acest timp. Atragem oamenii potriviți în timp ce emanăm un aer de încredere și autocontrol.

Iată ce aduce zodiilor ultima săptămână din sezonul Fecioarei.

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Data articol: 16/09/2023