4 ZODII care  își pierd interesul amoros. Ce se întâmplă cu relațiile lor până la finalul săptămânii - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

4 ZODII care  își pierd interesul amoros. Ce se întâmplă cu relațiile lor până la finalul săptămânii

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop saptamanal » 4 ZODII care  își pierd interesul amoros. Ce se întâmplă cu relațiile lor până la finalul săptămânii
ZODII care  își pierd interesul amoros

Pe măsură ce vara se termină și întâmpinăm echinocțiul de toamnă, la fel și anumite cupluri vor închide cartea despre relațiile lor. Acest lucru este firesc și se întâmplă să lucrăm prin natură. Relațiile se termină ca și anotimpurile și, deși asta nu este o garanție de a te bloca, știm că pentru zodii, săptămâna 18 – 24 septembrie 2023 iti aduce sfârșitul pe care știai că vei veni. Aceasta este expresia cheie aici: știam. Știam că va veni săptămâna aceasta, așa că, deși nu atenuează neapărat durerea prin care am putea trece, deci nu va fi un șoc pentru aceste patru zodii.

Sfârșitul sezonului vine cu Soarele vizavi de Neptun, care va pune aceste patru zodii să se gândească la următoarea lor mișcare. Trebuie să facă o mișcare ACUM. Cu Soarele care se mută in Balanta, cei care sunt pe cale să punăm capăt relațiilor știu că presiunea crește. Vrem să restabilim echilibrul. Nu vrem să petrecem o eternitate „despărțindu-ne”. Vrem să o facem să se întâmple și să o trimitem pe drum. Aceasta este o săptămână grea, dar știm că trebuie să aibă loc. Deci, să trecem la asta. 

Patru zodii care isi pierd interesul amoros și își pun capăt relațiilor în săptămâna 18 – 24 septembrie 2023:

1. Fecioara

Căderea din dragoste este un fapt care s-a întâmplat cu mult timp în urmă. Este această relație genul care nu are nevoie de acel nivel de iubire? Trebuie să fii „îndrăgostit” pentru ca asta să funcționeze? În săptămâna 18 – 24 septembrie 2023, vei descoperi că ai nevoie de mai mult decât de un status. Nu este doar că te-ai plictisit, ci este că partenerul tău a devenit atât de dezinteresat să facă orice pentru a adăuga condiment la ceea ce ți-a mai rămas și începi să simți că ești singurul caruia i-a mai rămas vreo viață. Acesta, chiar acolo, este ruptura pentru tine, Fecioară. Ai crezut că te poți descurca cu un tip spiritual de iubire „prietenoasă”, dar ai trecut de la iubit la părinte și nu vrei să fii părintele unui partener de viață romantic – este timpul să spui la revedere.

Mai avem DOUĂ ZILE și începe TOAMNA ASTRONOMICĂ. Poate fi stresant pentru aceste 4 ZODII. Ce schimbări trebuie să facă

HOROSCOP SPECIAL: Ziua de 22 septembrie 2023 le poartă NOROC acestor zodii. Vezi cine e pe listă și care este mesajul spiritual pentru fiecare!

ARBORELE care reflectă PUTEREA SPIRITUALĂ a fiecărei ZODII

Citeste continuarea: 1 2 3 4

Data articol: 20/09/2023