ARBORELE care reflectă PUTEREA SPIRITUALĂ a fiecărei ZODII - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

ARBORELE care reflectă PUTEREA SPIRITUALĂ a fiecărei ZODII

Sfatulparintilor » Totul despre zodii » ARBORELE care reflectă PUTEREA SPIRITUALĂ a fiecărei ZODII
ARBORELE care reflectă PUTEREA SPIRITUALĂ
Credit foto: Depositphotos.com

Indiferent de suișurile și coborâșurile vieții, copacii ne fac întotdeauna să ne simțim în largul nostru. Copacii sunt mereu acolo, oricât de imprevizibilă ar fi lumea, întinzând frumos străzile cu frunze legănate și înviorând atmosfera cu multe culori frumoase. Descopera cât de mult împărtășesti cu aceste creaturi străvechi și mistice dacă te întrebi ce plante sunt cel mai în ton cu zodia ta.

În ciuda faptului că ei nu împărtășesc aceeași limbă, copacii par să comunice în același mod în care o facem noi. Și când închizi telefonul și ieși afară, poți simți prezența lor cel mai clar prin scârțâitul ramurilor și foșnetul frunzelor în vânt. Când stai pe un buștean mare, îl poți simți prin textura aspră a scoarței și prin rizomii mari care se întind din pământ.

Dacă visezi cu ochii deschiși la pădure, acesta este arborele care reprezintă semnificația arhetipală a fiecărei zodii. 

Berbec: Tu ești sequoia

Berbecii sunt adesea mândri de puterea și curajul lor. Deși cicadele par pașnice de la distanță, ele au supraviețuit ca adevărați războinici de mai bine de 3.000 de ani. Semnul de foc Berbec înțelege nevoia constantă de supraviețuire a copacului mai bine decât oricine altcineva, deoarece scoarța moale și spongioasă continuă să le protejeze de incendiile sălbatice. Cu toate acestea, creșterea acestui copac depinde și de incendiile de pădure, deoarece conurile lor de pin le cer să-și elibereze semințele. În plus, curăță flora și fauna rămase care luptă pentru spațiu, făcând din foc un aliat favorit al uriașilor.

Echinoctiu de toamna. Ce trebuie sa stii despre echinoctiu si care este semnificatia spirituala. Ce ritual sa faci in ziua echinoctiului

Mai avem DOUĂ ZILE și începe TOAMNA ASTRONOMICĂ. Poate fi stresant pentru aceste 4 ZODII. Ce schimbări trebuie să facă

HOROSCOP SPECIAL: Ziua de 22 septembrie 2023 le poartă NOROC acestor zodii. Vezi cine e pe listă și care este mesajul spiritual pentru fiecare!

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Data articol: 20/09/2023