HOROSCOP SPECIAL: Ziua de 22 septembrie 2023 le poartă NOROC acestor zodii. Vezi cine e pe listă și care este mesajul spiritual pentru fiecare! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

HOROSCOP SPECIAL: Ziua de 22 septembrie 2023 le poartă NOROC acestor zodii. Vezi cine e pe listă și care este mesajul spiritual pentru fiecare!

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » HOROSCOP SPECIAL: Ziua de 22 septembrie 2023 le poartă NOROC acestor zodii. Vezi cine e pe listă și care este mesajul spiritual pentru fiecare!
22 septembrie 2023 le poartă NOROC acestor zodii
Credit foto: Depositphotos.com

Luna a ajuns la primul pătrar, în Săgetător, și se pregătește de Luna plină în Berbec de la finalul lunii. Săgetătorul este simbolul speranței și viziunii, iar Luna la jumătatea fazei sale reprezintă linia mediană în care alegem să mergem într-o direcție sau alta… În timpul primului pătrar al Lunii din Săgetător, este aproape imposibil să nu optăm pentru latura pozitivă.

Berbec: Norocul divin

Cel mai bine ar fi să crezi în norocul tău divin pentru a te mișca în moduri care să atragă tot ce îți dorești. În timp ce ai lucrat în mod constant la această zonă a ta pe tot parcursul anului, intri într-un moment esențial în viața ta, pe măsură ce începe sezonul Balanței. Luna plină anuală în Berbec este la doar o săptămână distanță. Acesta este momentul să te pregătesti pentru noul început pe care îl cauti în viața ta și chiar în interiorul tau, pe măsură ce te apropii de tot ceea ce este destinat pentru tine.

Primul sfert de Lună din Săgetător îți luminează zona de noroc, ajutându-te să eliberezi și să renunți la ceea ce s-a întâmplat în trecut, deoarece vezi că nu va defini niciodată ceea ce alegi să faci din viitorul tău. Pe măsură ce îți permiți să accepți, să ierți și să începi să visezi la tot ce urmează, devii exact lucrul pe care l-ai căutat, ceea ce te pune pe calea destinului tău.

Ce înseamnă când vezi tot timpul PĂIANJENI? Simboluri și mesaje ale Universului pentru tine

Echinoctiu de toamna. Ce trebuie sa stii despre echinoctiu si care este semnificatia spirituala. Ce ritual sa faci in ziua echinoctiului

ARBORELE care reflectă PUTEREA SPIRITUALĂ a fiecărei ZODII

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5

Data articol: 21/09/2023