Mai avem DOUĂ ZILE și începe TOAMNA ASTRONOMICĂ. Poate fi stresant pentru aceste 4 ZODII. Ce schimbări trebuie să facă - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mai avem DOUĂ ZILE și începe TOAMNA ASTRONOMICĂ. Poate fi stresant pentru aceste 4 ZODII. Ce schimbări trebuie să facă

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Mai avem DOUĂ ZILE și începe TOAMNA ASTRONOMICĂ. Poate fi stresant pentru aceste 4 ZODII. Ce schimbări trebuie să facă
începe TOAMNA ASTRONOMICĂ

Toamna își va intra pe deplin în drepturi odată cu echinocțiul din 23 septembrie 2023. Începe toamna astronomică, începe toamna astrologică, iar Soarele se mută în Balanță. Se dă startul, astfel, unei perioade de transformări, care pot fi stresante pentru aceste 4 zodii. Nu trebuie să intre în panică. Trebuie doar să vorbească rațional, să își pună în aplicare ideile, să fie mai motivate și să acționeze cu hotărâre atât în viața profesională, cât și în cea personală.

Iată, așadar, care sunt cele 4 zodii afectate de tranziția de la vară la toamnă.

GEMENI

A venit momentul să concretizezi o situație și să dai formă ideilor tale, dragă Gemeni. Desigur, nu vei putea face acest lucru fără efort, dar va merita! Ar trebui să preiei frâiele, să te motivezi și să începi chiar de astăzi! În viața profesională, ar trebui să te bazezi doar pe talentul, rigurozitatea și competența ta. Cei cu care colaborezi tind să fie invidioși uneori pe succesul tău, iar asta a adus unele neplăceri prin ostilitatea pe care au creat-o. Va trebui să găsești forța din interiorul tău pentru a face lucrurile să se întâmple.

Mai avem DOUĂ ZILE și începe TOAMNA ASTRONOMICĂ. Poate fi stresant pentru aceste 4 ZODII. Ce schimbări trebuie să facă

HOROSCOP SPECIAL: Ziua de 22 septembrie 2023 le poartă NOROC acestor zodii. Vezi cine e pe listă și care este mesajul spiritual pentru fiecare!

4 ZODII care  își pierd interesul amoros. Ce se întâmplă cu relațiile lor până la finalul săptămânii

Citeste continuarea: 1 2 3 4

Data articol: 20/09/2023