Predictii 2021. Inceputul lumii noi! 7 planete in Varsator! TOP evenimente astrologice MAJORE. Cum ne influenteaza destinul - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Predictii 2021. Inceputul lumii noi! 7 planete in Varsator! TOP evenimente astrologice MAJORE. Cum ne influenteaza destinul

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop lunar » Predictii 2021. Inceputul lumii noi! 7 planete in Varsator! TOP evenimente astrologice MAJORE. Cum ne influenteaza destinul
previziuni 2021 - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - earth-1151659_1920


Predictii 2021. Anul 2020 ne-a adus de toate. A fost mai mult decat intens, cu alinieri planetare rare, care au adus schimbari si rasturnari la scara larga. Sfarsitul de an 2020 a adus o puternica si rara conjunctie intre Jupiter si Saturn, in zodia Varsatorului, eveniment ce nu a mai avut loc de aproximativ 800 de ani.

Specialistii spun ca ziua de 21 decembrie 2020 marcheaza inceputul unei noi ere. Pregateste-te, asadar, pentru un 2021 in aceeasi nota, cu evenimente astrologice majore. Ne asteapta un nou ciclu de planete retrograde provocatoare, o noua serie de eclipse care sa ne alinieze cu destinul si aranjamente planetare remarcabile.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

Iata cum arata tabloul de predictii 2021.

Era Varsatorului – Lumea noua

Marea Conjunctie Jupiter-Saturn din Varsator de la finalul lunii decembrie marcheaza primul aliniament dintre cele doua planete in acelasi punct din 1226, conform informatiilor NASA. Saturn va ramane in Varsator pana in 2023, iar Jupiter pana la finalul anului. Se da, astfel, startul unei perioade marcate de progresism si gandire vizionara. Aceste efecte se vor simti din ce in ce mai profund in februarie 2021, cand in Varsator se vor aduna nu mai putin de 7 planete (Soare, Luna, Mercur, Venus, Jupiter, Saturn si asteroidul Pallas).

Acest aflux intens de energie al acestui semn de aer fix ne va indrepta atentia spre probleme umanitare, progrese tehnologice, inovatii neconventionale. Aceste teme vor ghida intreaga societate pe tot parcursul anului 2021, dar si in urmatorii ani.

Citeste si: HOROSCOP 2021 GENERAL. Prindem gustul lumii noi! Cum se schimba credintele!

Mercur retrograd in semne de Aer

Continuand in tema energiei semnelor de Aer, trebuie marcat faptul ca Mercur este retrograd in acest an numai in semne de Aer – Varsator, Gemeni si Balanta. Primul Mercur retrograd al anului incepe in 30 ianuarie, urmatorul este in 29 mai, iar ultimul in 27 septembrie.

Cand Mercur este retrograd in aceste semne, te poti confrunta cu o stare de confuzie in ceea ce priveste gandirea si comunicarea. Semnele de Aer sunt foarte sociabile si rationale. Seria lui Mercur retrograd in aceste zodii ne da insa si oportuntiatea de a apasa butonul de “reset” al modului in care gandim si interactionam cu ceilalti. Ne poate invata sa fim mai intelepti cand folosim cuvintele, sa fim mai profunzi in ceea ce priveste relatiile si parteneriatele.

Te mai poate interesa si: HOROSCOP 2021 DRAGOSTE. Cum va fi noul an in AMOR?

Eclipse in Gemeni si Sagetator

Toate eclipsele de Soare si de Luna din anul 2021 se petrec pe axa Gemeni/Sagetator. Ca de obicei, aceste eclipse aduc revelatii dramatice, finaluri bruste dar si inceputuri neasteptate.

Prima pereche de eclipse soseste in 26 mai, respectiv 10 iunie. Eclipsele toamnei ne vor incanta in 19 noiembrie, respectiv 4 decembrie.

Aceste eclipse pe axa Gemeni-Sagetator vor cataliza schimbari uriase in modul de gandire si comunicare cu cei din jurul nostru, precum si modul in care ne raportam la lume, in general. Invatam sa ne intelegem emotiile si relatiile la un nivel mai logic si se schimba sistemul de credinte personale. Datorita eclipselor, busolele si procesele de gandire spirituala vor arata total diferit in 2020.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 22/12/2020