Predictii 2021. Inceputul lumii noi! 7 planete in Varsator! TOP evenimente astrologice MAJORE. Cum ne influenteaza destinul - Pagina 2 din 2 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Predictii 2021. Inceputul lumii noi! 7 planete in Varsator! TOP evenimente astrologice MAJORE. Cum ne influenteaza destinul

previziuni 2021 - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - earth-1151659_1920

Predictii 2021. Conjunctie fierbinte intre Venus si Marte

Temperatura se ridica in aceasta vara, mai ales ca romantica si senzuala Venus se aliniaza cu indraznetul si pasionalul Marte. Poti paria ca vor iesi scantei mai ales ca se intalnesc in dramaticul semn al Leului. Conjunctia celor doua planete din 13 iulie apare doar o data la doi ani si da startul unui nou ciclu cand vine vorba despre relatii, expresie si creativitate sexuala. Devenim mai indrazneti in modul in care urmarim ceea ce vrem si mai expresivi cu privire la cee ace ne aduce placere.

In timp ce aceasta conjunctie fierbinte dintre Venus si Marte va contribui la supraincarcarea conexiunii cosmice, planetele iubirii si sexului vor calatori impreuna prin leu din 27 iunie pana in 21 iulie, oferind o luna de armonie dulce si sexy. Mai mult, nici Venus si nici Marte nu vor fi retrograde in 2021.

Cuadratura Saturn Uranus cu scantei

Una dintre cele mai insemnate “lupte” planetare ale anului 2021 se da intre Uranus si Saturn a caror cuadratura va define cursul anului viitor, de la incpeut si pana la sfarsit. Saturn, planeta regulilor, restrictiilor si traditiilor, isi petrece anul in Varsatorul cel neconventional. Pe de alta parte, Uranus, planeta trezirilor, a schimbarilor, se afla in incapatanatul Taur pe durata intregului an. Aceste energii planetare conflictuale se vor bate cap in cap de trei ori in 2021. Prima data chiar de Ziua indragostitilor, 14 februarie, apoi in 14 iunie si ultima data in 24 decembrie.

Aceasta serie de frictiuni si certuri cosmice provoaca ciocniri serioase in ceea ce priveste imbinarea structurilor vechi cu noile moduri de gandire. Energia restrictiva a lui Saturn va incerca sa gaseasca modalitati de a mentine traditia si de a se agata de trecut. In timp ce rebelul Uranus va incepe sa se scuture pentru a imbratisa inovatii futuriste. Aceste cuadraturi ne provoaca sa fim mai progresivi sis a punem sub semnul intrebarii toate sistemele vechi de credinte. In esenta, suntem invatati sa ne deschidem mintile si sa ne schimbam modalitatile prin care sa facem lumea un loc mai bun.

Sursa: bustle.com

Imagine de Comfreak de la Pixabay

Imagine de DarkmoonArt_de de la Pixabay

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 22/12/2020