HOROSCOP 2021 GENERAL. Prindem gustul lumii noi! Cum se schimba credintele! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

HOROSCOP 2021 GENERAL. Prindem gustul lumii noi! Cum se schimba credintele!

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop lunar » HOROSCOP 2021 GENERAL. Prindem gustul lumii noi! Cum se schimba credintele!
Horoscop 2021

HOROSCOP 2021. Intregul an 2021 sta sub semnul Erei Varsatorului. Ecourile Marii conjunctii dintre Jupiter si Saturn se vor resimti pe intreaga durata a anului. Mai ales ca atat Jupiter, cat si Saturn isi vor petrece in Varsator tot anul. De asemenea, nu mai putin de 7 planete se vor afla in Varsator in luna februarie 2021.

Pot exista atat lupte interne, cat si lupte comunitare. Exista un “razboi” intre vechile credinte si noile credinte. Scopul lui Saturn este de a construe, dar in unele cazuri “turnul” trebuie sa cada pentru a putea construi altceva in locul lui. Rebelul Uranus invita la schimbare, dar actiunile pot fi haotice si bruste. Fii deschis la suprrize neplanificate pe toate fronturile.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

Afla mai multe despre conjunctura astrala a intregului an 2021 aici.

Horoscop 2021 BERBEC

Sunt multe de invatat in acest an, draga Berbec. Trebuie sa vezi si cealalta parte a povestii. Anul 2020 a scos la iveala o latura practica a ta si mai protectoare. Ai fost fortat sa te scufunzi atat de adanc in interior, incat acum stii de ce esti capabil si ce anume nu mai poti tolera. In 2021 va iesi la iveala natura ta curioasa. Influenta lui Saturn in Varsator iti transforma frumos destinul. Ai mai multa incredere in ceea ce faci, mai ales in sfera profesionala. Aceasta energie te va ajuta sa vindeci anumite rani legate de respectul de sine.

Anul acesta, eclipsele oscileaza pe axa Gemeni-Sagetator, activand zone personale de dezvoltare spirituala, cerandu-ti sa gasesti cuvintele potrivite pentru a spune ce simti. Te poti regasi mai aliniat cu intuitia ta in jurul eclipselor din zodia Sagetator (eclipsa totala de Luna din 26 mai si eclipsa totala de Soare din 4 decembrie).

Predictii 2021. Inceputul lumii noi! 7 planete in Varsator! TOP evenimente astrologice MAJORE. Cum ne influenteaza destinul

HOROSCOP 2021 DRAGOSTE. Cum va fi noul an in AMOR?

Horoscop 2021 TAUR

Te asteapta un an nou-nout, draga Taur. Mai ai multe lucruri de “despachetat” si uneori nici nu stii de unde sa incepi. Ai experimentat niste lectii puternice din 2018 incoace, iar 2021 pare sa fie o alta contradictie de energii. Lui Uranus nu-i plac constrangerile, iar Saturn in Varsator te pune la rascruce. Poti simti ca mergi inainte, dupa cum poti simti ca stai pe loc. Ai nevoie de mai multa maturitate si rabdare, caci Saturn in Varsator si Uranus in zodia ta se vor tot “intepa” pe parcursul anului.

Ciclurile lunare iti deschid ochii spre zonele tale personale de acceptare de sine si de cresere spirituala. Eclipsa de Luna din 26 mai in Sagetator indreapta lumina reflectoarelor spre acele zone din viata ta pe care ai incercat sa le ascunzi sub pres. Eclipsele sunt o energie care te imping sa fii cinstit cu tine insuti, astfel incat sa poti vindeca o situatie. Eclipa de Soare din Gemeni (10 iunie) adauga mai multa claritate destinului tau financiar. Simti cum greutatea ti se ridica de pe umeri in 4 decembrie, la eclipa totala de Soare.

Predictii 2021. Inceputul lumii noi! 7 planete in Varsator! TOP evenimente astrologice MAJORE. Cum ne influenteaza destinul

HOROSCOP 2021 DRAGOSTE. Cum va fi noul an in AMOR?

Horoscop 2021 GEMENI

Sunt multe lucruri despre care sa vorbesti in acest an, draga Gemeni. 2021 este foarte stimulativ in cee ace priveste creativitatea ta. Esti capabil sa te simti mai aliniat cu binele tau cel mai inalt si poti chiar sa iti faci prieteni noi pe intreg parcursul anului. S-ar putea sa fii omul potrivit cand situatia devine mai tensionata, caci te adaptezi usor la lucruri noi si poti vedea partea buna aproape in orice.

Pe masura ce cuadraturile dintre Jupiter in Varsator si Uranus in Taur aduc situatii provocatoare, tu stii ca daca faci ce trebuie ai doar de castigat. Desi pentru unii poate parea greu, tu ai abilitatile de a te bucura de momente stralucitoare. Acesta poate fi momentul tau, in care sa te regasesti, in care sa-ti dai seama de puterea ta. Asteapta-te la neasteptat si fi recunoscator pentru darurile le care le vei primi.

Predictii 2021. Inceputul lumii noi! 7 planete in Varsator! TOP evenimente astrologice MAJORE. Cum ne influenteaza destinul

HOROSCOP 2021 DRAGOSTE. Cum va fi noul an in AMOR?

Horoscop 2021 RAC

Anul 2021 este unul dintre aceia in care ai de cules rezultate, draga Rac. Ai facut niste schimbari incredibile in 2020 si nu a fost deloc usor. Ai avut multe urcusuri si coborasuri, poate te simti epuizat. Dar anul acesta te va ajuta sa vezi viata din alta perspectiva. Lucrul cu mai multe fatete ale spiritualitatii, ingrijiea corpului, cercetarea, extinderea mintii fac parte din punctele de bifat in 2021.

Esti atras de ciclurile Lunii, de noua axa Gemeni-Sagetator. Inveti tipare noi de comunicare, inveti despre legaturile karmice. Vezi si privesti altfel o situtie de familie pe care ai incercat sa o rezolvi mai de mult. Poate ca ti-ai sacrificat propria fericire pentru binele celorlalti doar pentru a te impaca cu ceea ce vrei de fapt pentru tine. Acesta este un an in care iti poti castigat independent.

Predictii 2021. Inceputul lumii noi! 7 planete in Varsator! TOP evenimente astrologice MAJORE. Cum ne influenteaza destinul

HOROSCOP 2021 DRAGOSTE. Cum va fi noul an in AMOR?

Citeste continuarea: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,
Data articol: 23/12/2020