Urmareste cum tii pumnul strans. Iata ce spune despre tine! E ULUITOR cat adevar! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Urmareste cum tii pumnul strans. Iata ce spune despre tine! E ULUITOR cat adevar!

Sfatulparintilor » Fără categorie » Teste de personalitate » Urmareste cum tii pumnul strans. Iata ce spune despre tine! E ULUITOR cat adevar!
cum tii pumnul strans

Modul cum tii pumnul strans poate spune multe despre tine. Priveste imaginea de mai sus si identifica modul cum tii pumnul strans. Apoi citeste semnificatia alegerii facute.

Cum tii pumnul strans # Modul 1

Daca obisnuiesti sa-ti tii pumnul strans ca in modul 1, principalele tale caracteristici sunt intuitia si imaginatia. Oamenii apreciaza la tine generozitatea si entuziasmul. Esti o fire curioasa, nerebdatoare, tenace in urmarirea propriilor scopuri. Ai un simt al umorului dezvoltat si atragi cu usurinta atentia oamenilor.

Iti plac onestitatea, respectul, sentimentele nobile. Esti un om bun, care se gandeste la ceilalti si asa vrei sa te trateze lumea. Ai un miros fin cand vine vorba despre oamenii care au sau n-au aceleasi interese cu tine.

In dragoste, esti rezervat, desi dragostea este foarte importanta pentru tine.

Citeste si: Ce tradeaza despre tine felul cum tii pumnul!

Cum tii pumnul strans # Modul 2

Daca obisnuiesti sa-ti tii pumnul strans ca in modul 2, esti o persoana creativa si sociabila. Prietenii te iubesc pentru felul tau de a fi, vesel si optimist. Esti sincer, ager la minte si ai incredere de sine. Nu iti place sa intarzii, esti un bun lider. Si totusi, frica ta de esec te impiedica sa faci mai multe decat ai putea face. Ai tot timpul nevoie sa fii laudat, sa ti se indrume pasii, sa ti se spuna cat esti de bun.

Cum tii pumnul strans # Modul 3

Daca obisnuiesti sa-ti tii pumnul strans ca in modul 3, esti o persoana carismatica, dar foarte pretentioasa. Deseori se spune despre tine ca esti taciturn, pentru ca nu esti cea mai comunicativa persoana. Apropiatii, insa, se simt foarte confortabil in prezenta ta.

Ai nevoie de mai multa flexibilitate pentru a putea fi acceptat intr-o echipa. Dar cine ajunge sa te cunoasca va sti ce om bun esti.

Alte teste de personalitate gasesti aici!

Sursa: wakeupyourmind.net

Data articol: 10/07/2023