Misterul literei X din palma ta. Afla ce semnifica - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Misterul literei X din palma ta. Afla ce semnifica

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » Misterul literei X din palma ta. Afla ce semnifica
Misterul literei X din palma - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - palm-1701980

Pe baza stiintei antice a citirii in palma, stim ca liniile si simbolurile sunt asociate cu personalitatile si cu perspectivele viitoare din punct de vedere al carierei, vietii, mariajului, banilor si sanatatii. Tu stii care este misterul literei X din palma? Afla citind in continuare!

Vechi carti despre cititul in palma

Practica ghicirii viitorului prin studierea palmelor isi are radacinile in astrologia indiana (Hindu-Vedic). Pe baza catorva scrieri vechi se pare ca in urma cu cateva mii de ani a apaut o carte ce continea 567 de versete.

Originea citirii in palma

Se crede ca cititul in palma, practicat initial in India, s-a raspandit in intreaga lume prin China, Tibet, Egipt, Persia si cateva tari europene.

Citeste si: 5 lucruri pe care mainile tale le spun despre tine

Astrologia greaca

Se mai spune ca invatatul grec, Anaxagoras, a invatat in India cititul in palma si apoi i-a transmit invataturile si lui Hermes.

Secretele lui Alexandru cel Mare

Aristotel a gasit intr-unul dintre tempele inchinate lui Hermes o lucrare despre cititul in palma pe care i-a oferit-o lui Alexandru cel Mare. Se spune ca regele Macedoniei a studiat foarte mult aceasta arta, ba chiar a inceput sa analizeze caracterele ofiterilor sai prin evaluarea liniilor din palmele lor.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 15/05/2021