Shop
Ultimele 100 de articole

Ce tradeaza despre tine felul cum tii pumnul!

09 mai 2018, , Vizualizări:
cum tii pumnul - sfatulparintilor.ro - sfatulparintilor.ro - fist-1148029_1920

Daca vrei sa stii care sunt trasaturile personalitatii unui om, fii atent la cum isi tine pumnul. N-ai idee cate lucruri poate dezvalui.

 

Iata cele mai comune moduri de a tine pumnul strans si ce releva ele despre personalitatea fiecaruia.

 

 

Pumnul #1

cum tii pumnul 1

Personalitate: Persoanele care isi tin pumnul in aceasta forma se simt acceptate si apreciate de catre cei din jurul lor. Vor sa fie tratate cu sinceritate si au nevoie de mai multa protectie. Pot cadea prada persoanelor manipulatoare care, sub pretextul protectiei, reusesc sa-i controleze.

Sunt firi entuziaste, foarte energice si chiar nerabdatoare, curioase si amuzante, cu o imaginatie bogata. Dar firea lor blanda si buna ii poate transforma in persoane sensibile si nesigure.

Dragoste: In dragoste, isi gasesc greu cuvintele cu care sa isi exprime sentimentele si nici la aratat nu sunt campioni. Au obiceiul de a-si suprima furia si emotiile.

 

 

Pumnul #2

cum tii pumnul 2

Personalitate: Persoanele care isi tin pumnul ca in figura 2 nu au asteptari prea mari de la oameni, pentru ca isi imagineaza ca acestia ii vor rani la un moment dat. Au o inima fragila si simt nevoia unor incurajari pentru fiecare pas pe care il fac.

Sunt, insa, persoane talentate, carismatice, muncitoare, dedicate, generoase, inteligente, alerte, flexibile.

Dragoste: In dragoste, gandesc prea mult, analizeaza, se afunda in amintiri dureroase si ajung depresive. Inca de la inceputul unei relatii se gandesc ca partenerul se va plictisi de ele si le va parasi si se comporta ca si  cand nu le-ar pasa ce se intampla cu relatia lor.

 

 

Pumnul #3

cum tii pumnul 3

Personalitate: Persoanele care isi tin pumnul ca in figura 3 sunt foarte tacute, insa cand se considera incoltite, au grija sa-si spuna pasul. Si se asigura ca ceilalti au inteles perfect ce au de zis.

Sunt persoane agile, practice, alerte, creative, care stapanesc foarte bine arta manipularii. Nu lasa sa se vada latura lor sensibila si au obiceiul sa isi faca griji.

Dragoste: In dragoste, vor sa se simta confortabil alaturi de partenerul de cuplu. Au inima buna si iarta usor pe cei care le gresesc.

 

 

Tu cum iti tii pumnul?

 

 

Sursa: realpositiveexperience.com

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax