Shop
Ultimele 100 de articole

Test rapid de personalitate. Alege un ochi si vei afla ce fel de persoana esti

12 august 2020, , Vizualizări:
Alege un ochi
  1. Ochiul 4

Esti un adevarat filozof. Iti place sa te gandesti mereu la absolut orice. Poti cadea oricand pe ganduri. Iti place sa despici firul in patru al oricarei expresii sau comportament. Esti fascinat de emotiile care guverneaza lumea. Uneori, este greu ca oamenii sa se apropie de tine, insa le permiti foar celor care iti pot intelege profunzimea interioara.

  1. Ochiul 5

Esti un om caruia ii place sa se invaluie in mister. Esti foarte greu de inteles si definit intrucat pare ca nici tu nu te cunosti inca. Esti caracterizat e schimbari bruste de stari dar si de dorinte. Este o contradictie din toate punctele de vedere: intr-o zi poti fi fericit, pentru ca 5 minute mai tarziu sa devii melancolic, azi pot fi deschis pentru ca imediat sa te inchizi in tine. Esti un bun ascultator, insa nu-ti place sa vorbesti despre tine insuti.

  1. Ochiul 6

Esti foarte sensibil. Viata iti este guvernata de emotii, chiar si cele mai marunte lucruri iti pot influenta comportamentul si sentimentele. Esti usor atat sa te faca sa razi cat si sa plangi. Esti atent la orice detaliu, esti persoana careia nu-i scapa nimic. Intelege starile emotionale ale celorlalti si stii cum ii poti influenta. Nu uiti niciodata nimic. Poti prezice ce se va intampla in viata ta.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.