Shop
Ultimele 100 de articole

Test rapid de personalitate. Alege un ochi si vei afla ce fel de persoana esti

12 august 2020, , Vizualizări:
Alege un ochi

Ochii sunt fereastra sufletului. Spre deosebire de celelalte parti ale corpului ei nu imbatranesc niciodata. Poti citi in ochi bolile si toate emotiile pe care le incearca cineva, de la fericire la disperare. Asadar, in cazul in care vrei sa afli mai multe despre personalitatea si caracterul tau, fa urmatorul test.

Tot ce ai de facut este sa alegi fotografia care „ti-a sarit in ochi” si apoi citeste sa vezi ce spune despre tine alegerea pe care ai facut-o.

  1. Ochiul 1

In adancul sufletului esti o persoana deschisa. Esti caracterizat de optimism, naturalete si ai un temperament placut. Esti prietenos cu toata lumea. Crezi ca mai bine risti si-i lasi pe altii sa se apropie de tine, decat sa pierzi oportunitatea de a te imprietenii cu oameni noi. Nu-ti dezvalui niciodata in public fricile si ingrijorarule intrucat ai credinta ca tu esti singurul care poate sa-si rezolve cel mai bine problemele. Cu toate acestea, iti place sa oferi o mana de ajutor celorlalti. Prietenii tai pot conta pe tine oricand.

  1. Ochiul 2

Esti genul de persoana foarte muncitoare. Poti planifica perfect orice actiuni si apoi sa duci totul pana la capat. Atunci cand faci ceva dai tot ce este mai bun din tine. Iti place sa lasi o impresie buna. Te bucuri atunci cand ceilalti apreciaza munca si eforturile depuse de tine. Iti place sa-ti fie recunoscute dedicatia si angajamentul. Crezi ca actiunile iti pot schimba nu doar tie viata, ci si pe a celorlalti.

  1. Ochiul 3

Pari mereu ingrijorat de ceva. Ai o personalitate puternica si un trecut turbulent, care nu-ti da niciodata pace. Te gandesti mereu la obiceiurile si problemele din trecut. In loc sa privesti inainte, iti indrepti privirile in urma. Insa nu lasi niciodata capul in jos si te ridici de fiecare data dupa ce ai ajuns la pamant. Alti oameni nu-si dau seama ca ceva te deranjeaza pentru ca iti poti ascunde foarte bine gandurile.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.