Shop
Ultimele 100 de articole

TEST! Ce fel de persoana esti dupa modul in care iti place sa calatoresti

21 februarie 2021, , Vizualizări:
Ce fel de persoana esti - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - bicycle-2471178_1920

Calatoriile necesita o modalitate de transport, chiar si cand mergi pe propriile picioare. Tie cum iti place sa calatoresti? Alege modalitatea care se potriveste cel mai bine stilului tau.

Bicicleta

Obiectivul propus va fi atins prin propriile forte. Ai curaj si vointa. Vei reusi.

Automobilul

Energia interna te ajuta in tot ceea ce faci. Iti vei indeplini scopul in viata atat timp cat esti relaxat si nu incrancenat.

Autobuzul

Pentru tine conteaza prietenii si oamenii pe care ii ai in jur. Chiar daca ii ajuti pe ceilalti te vei stradui sa iti atingi si propriul obiectiv. Nu te lasa, totusi, distras de pe drumul tau.

Trenul

Desi esti un om ca oricare altul, adesea, ignori rolul altora in viata ta. In timp ce incerci sa-ti atingi tinta. Ar trebui sa apreciezi ideile celor din jurul tau.

Vaporul

Esti independent si nu esti afectat de ceea ce se intampla in jurul tau. Intotdeauna analizezi lucrurile si nu te arunci cu capul inainte la munca. Esti intotdeauna dispus sa-i ajuti pe ceilalti.

Avionul

Vrei sa-ti atingi imediat obiectivele. Chiar daca pari visator muncesti din greu pentru a obtine ceea ce vrei. Incearca sa nu eviti problemele si vei avea succes.

Mai multe teste gasesti aici

Sursa: avenue86.com

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.