Alege un model si vezi cum functioneaza mintea ta! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Alege un model si vezi cum functioneaza mintea ta!

Sfatulparintilor » Fără categorie » Teste de personalitate » Alege un model si vezi cum functioneaza mintea ta!
alege un model

Stiai ca sunt oameni care pot afla cum functioneaza mintea altei persoane doar analizand deciziile pe care aceasta le ia? Alege un model si vezi cum functioneaza mintea ta.

1. Clar si distinct

Acesta este un model care simbolizeaza simplitatea. Nu iti place sa complici lucrurile. Iti place sa pastrezi lucrurile in ordine pentru a le vedea clar. Atunci cand apare o situatie complicata, iti place sa o descompui in pasi mai mici si mai simpli si sa-i rezolvi pe rand. Nu-ti place sa iei decizii pripite, fara sa analizezi indeajuns o situatie.

2. Interconexiuni

Mintea ta este setata sa descopere cauzele care au dus la o anumita situatie. Chiar si un lucru simplu, la tine are implicatii profunde si nu eziti nicio clipa in a porni spre gasirea lor. Esti o fire practica, concentrata pe gasirea solutiilor si indepartea cauzelor nu repararea efectelor.

3. Simplu si direct

Daca ai ales acest model inseamna ca esti o persoana foarte directa, care evita complicatiile. Esti curajos si foarte deschis spre ceea ce simti. Iubesti simplitatea in viata.

 

 

4. Straturi complexe

Acest model este simplu si, totusi, complicat. Asa este si mintea ta, complexa si stratificata. Ceea ce-ti da o alura misterioasa, iar personalitatea ta este foarte atractiva.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 27/05/2021