Alege un model și vezi cum funcționează mintea ta! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Alege un model și vezi cum funcționează mintea ta!

Sfatulparintilor » Fără categorie » Teste de personalitate » Alege un model și vezi cum funcționează mintea ta!
alege un model

Știai că sunt oameni care pot află cum funcționează mintea altei persoane doar analizând deciziile pe care această le ia? Alege un model și vezi cum funcționează mintea ta.

1. Clar și distinct

Acesta este un model care simbolizează simplitatea. Nu îți place să complici lucrurile. Îți place să păstrezi lucrurile în ordine pentru a le vedea clar. Atunci când apare o situație complicată, îți place să o descompui în pași mai mici și mai simpli și să-i rezolvi pe rând. Nu-ți place să iei decizii pripite, fără să analizezi îndeajuns o situație.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

2. Interconexiuni

Mintea ta este setată să descopere cauzele care au dus la o anumită situație. Chiar și un lucru simplu, la ține are implicații profunde și nu eziți nicio clipă în a porni spre găsirea lor. Ești o fire practică, concentrată pe găsirea soluțiilor și indepartea cauzelor nu repararea efectelor.

3. Simplu și direct

Dacă ai ales acest model înseamnă că ești o persoană foarte directă, care evita complicațiile. Ești curajos și foarte deschis spre ceea ce simți. Iubești simplitatea în viață.

 

 

4. Straturi complexe

Acest model este simplu și, totuși, complicat. Așa este și mintea ta, complexă și stratificată. Ceea ce-ți da o alură misterioasă, iar personalitatea ta este foarte atractivă.

5. Orientat pe soluții

Deși acest model este complex, nu este greu de înțeles. Așa este și mintea ta. Îți place să analizezi bine o situație. Nu îți pierzi concentrarea ușor și ești întotdeauna orientat spre găsirea celor mai bune soluții.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 13/09/2022