Testul OCHILOR. Alege un model si afla cum esti - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Testul OCHILOR. Alege un model si afla cum esti

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » Testul OCHILOR. Alege un model si afla cum esti
Cum ai ochii? Priveste imaginea de mai sus si alege modelul care se potriveste cel mai bine cu ochii tai. Afla ce dezvaluie ochii despre tine, in functie de modelul ales.

Cum ai ochii? Priveste imaginea de mai sus si alege modelul care se potriveste cel mai bine cu ochii tai. Afla ce dezvaluie ochii despre tine, in functie de modelul ales.

 

 

  1. Modelul 1 de ochi

Esti o fire deschisa, care primeste pe toata lumea in viata sa. Preferi sa iti asumi riscul de a fi dezamagit de oameni, decat sa te inchizi. Nu arati lumii fricile si nesigurantele tale si consideri ca aceste probleme trebuie rezolvate in particular, nu in vazul tuturor. Cu toate acestea, iti place sa-i ajuti pe ceilalti, chiar daca tu esti in suferinta. Faptul ca ii ajuti pe ceilalti te ajuta la propria vindecare.

 

 

Modelul 2 de ochi

Esti o persoana constiincioasa, gata oricand sa faca o impresie buna. Crezi ca actiunile fac diferenta intre oameni, indiferent cat de mari sau cat de mici sunt aceste actiuni. Nu-ti place sa iti arati in public grijile si supararile pentru ca ti se pare ca sunt mici in comparatie cu ale altora. Iti place sa fii cea mai buna versiune a ta.

 

 

Modelul 3 de ochi

Esti genul de persoana care se tortureaza singura din cauza ca nu renunti la trecut. Incerci sa iti gasesti pacea interioara si preferi sa nu le dezvalui celorlalti gandurile tale. Din fericire, esti si foarte rezistent si ai abilitatea de a te ridica de fiecare data cand esti jos.

Citeste continuarea: 1 2 3

Cuvinte cheie: , ,
Data articol: 15/03/2017