E adevarat ca nu o data ti s-a intamplat sa-ti musti limba fiindca ai scos pe gura anumite lucruri total nepotrivite in fata unei femei? Daca raspunsul este DA, afla ca nu esti singurul! De
O veste buna pentru parintii care nu stiau unde sa mearga cu copiii in week-end. "Muzeul National de Istorie Naturala«Grigore Antipa» isi redeschide portile din 17 septembrie..
Cercetari recente arata ca din ce in ce mai putine cupluri divorteaza din cauza infidelitatii, lucru imbucurator pentru cei care cred si apara institutia casatoriei. Chiar daca nu mai este un motiv asa de des invoca la divorturi, asta nu inseamna ca infidelitatea nu mai exista. Uneori partenerul afla, alte ori „scaparea” poate ramane un secret. Dar, in final, orice tip de infidelitate duce la o intrebare universala: De ce?
Luni, 12 septembrie, Scoala de Muzica "Boem Club", prima scoala particulara de muzica din Bucuresti, care se adreseaza tuturor iubitorilor de muzica, indiferent de varsta sau de nivelulde pregatire muzicala, isi deschide portile pentru inceperea unui nou an scolar.Inscrierile la lectiile de muzica se pot face oricand pe parcursul acestui an scolar, deoarece toate cursurile de muzica sunt individuale.
Asociatia De dragul artei se lanseaza prin programele de educatie creativa pentru familii cu copii de 2-4 ani, in Muzeul Taranului Roman. Acestea se vor desfasura in fiecare luna timp de un an
Ingrediente
300 g faina
100 ml lapte
30 g drojdie
1 lingurita zahar
1 praf sare
3 linguri ulei
3 buc carnati cabanos
200 g cascaval
200 g masline
2 oua
5 linguri ketchup
Ingrediente: – cartofi – unt – lapte – sare – pui – amestec de legume mexicane Mod de preparare: Se fierb carofii cu putin ulei sau unt si sare. Se zdrobesc si se freaca cu unt si lapte pana
Ingrediente (pentru 4 portii) – 700 gr cartofi dulci, curatati si taiati bucati – 25 gr unt – o ceapa, tocata fin – un catel de usturoi, zdrobit – nucsoara rasa – sare, piper negru macinat – un ou –
Ingrediente:
– 500 g fructe de padure congelate
– 1 plic spuma pentru deserturi cu gust de frisca
– lapte (cat scrie pe plicul de frisca)
– un pliculet tort gelee alb
– zeama de la fructele decongelate sau un pahar suc natual de fructe de padure
– 4 linguri de zahar
– pentru decor am folosit dulceata de zmeura, jeleuri colorate si visine
Ingrediente:
300 ml lapte;
2 banane;
150 g capsune;
o felie de ananas (proaspat);
3 morcovi.
Ingrediente:
o punga de paste
o ceapa mica
cate va feliute de bacon sau kaizer
o cutie de ciuperci
sos de tomate
condimente ( piper, sare, cimbru, oregano)
In acest sezon mancarica de mazare proaspata este preferata noastra. Nici nu se compara gustul cu mazarea congelata!
Ingrediente:
1 cana lapte, 1 cana zahar, 1 kg frisca hulala,1 zahar vanilat, 1 esenta de lamaie, cateva capsuni din dulceata, 3 plicuri gelatina,putina cacao si multa imaginatie
Ingrediente: – 160g margarina – 150g zahar – 260g faina – 1 plic zahar vanilat – 1 plic praf de copt – 150 ml apa sau lapte de soia
Ingrediente:
6 oua,
200 g. zahar,
200 g. faina,
100 ml. ulei,
50 ml. apa,
2 plicuri zahar vanilat,
1 kg. visine,
sare,
1 plic praf de copt stins in otet.