Top 18 destinații de Crăciun. Sunt cele mai frumoase din lume! - Pagina 3 din 3 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Top 18 destinații de Crăciun. Sunt cele mai frumoase din lume!

destinații de Crăciun
Credit foto: Depositphotos.com

Bondi Beach, Australia

Depositphotos.com

Bondi Beach din Australia este binecunoscută pentru că oferă opusul polar al Crăciunului din emisfera nordică. Crăciunul este sărbătorit aici cu nisip, soare și surf, ceea ce îl face unul dintre cele mai bune locuri pentru a petrece sezonul sărbătorilor. Un număr mare de vizitatori sunt atrași de plajă pentru a se bucura de cea mai incredibilă sărbătoare de Crăciun.

Munchen, Germania

Depositphotos.com

Munchen este una dintre cele mai frumoase destinații de Crăciun de pe planetă. Iarna la München înseamnă un brad de Crăciun de 30 m înălțime în Marienplatz, precum și o mulțime de târguri de Crăciun. Vinul fiert și turta dulce sunt, de asemenea, populare aici și sunt servite într-un tramvai care străbate orașul vechi.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Dublin, Irlanda

Depositphotos.com

Pe străzile din Dublin, poți face multe de Crăciun. Docklands găzduiește un târg de 12 zile de Crăciun, cu pantomimi, lumini de Crăciun și veselie debordantă sub rafinatele ghirlande de lumini. Atelierele spiridușilor sunt deschise copiilor.

Riga, Letonia

Depositphotos.com

Târgul de Crăciun din Riga așteaptă vizitatorii în fermecătoarea Piață a Primăriei, oferind un cadru arhitectural exclusivist. Orașul găzduiește o serie de evenimente speciale pentru copii, cum ar fi un carusel din lemn, plimbări cu poneii și o trăsură trasă de cai. Cu toate aceste evenimente, Riga devine una dintre cele mai bune destinații de Crăciun din lume. Delicii culinare și articole de artizanat local, cum ar fi șosete de lână lucrate manual, sfeșnice din lemn, miere letonă și mănuși decorative sunt disponibile pentru persoanele de toate vârstele.

Tallinn, Estonia

Depositphotos.com

Capitala Estoniei este binecunoscută pentru spiritul său excepțional de Crăciun. Orașul este presărat cu zăpadă, iar felinarele luminează străzile pietruite după lăsarea întunericului. Primul brad de Crăciun din lume a fost ridicat aici în 1441, iar legendarul brad din Piața Primăriei deține și astăzi o poziție importantă. Copacul este înconjurat de colibe mici care vând obiecte de artizanat, sculpturi în zăpadă, mâncare și băutură estoniană, precum și o mică grădină zoologică.

Hong Kong

Depositphotos.com

Cel mai incredibil oraș din Asia de Est nu lasă sezonul Crăciunului să treacă neobservat. Vitrinele frumos decorate, luminile agățate de zgârie-nori și muzică de Crăciun răsună de la difuzoare din tot orașul și îl fac o destinație excelentă pentru călătoriile de Crăciun.

sursa: wheretogonext.me

foto: Depositphotos.com

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 24/11/2022