Top 18 destinații de Crăciun. Sunt cele mai frumoase din lume! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Top 18 destinații de Crăciun. Sunt cele mai frumoase din lume!

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Vacantele familiei tale » Top 18 destinații de Crăciun. Sunt cele mai frumoase din lume!
destinații de Crăciun
Credit foto: Depositphotos.com

Crăciunul este mai mult decât o vacanță. Este o experiență care aduce întreaga lume împreună sub un brad frumos împodobit. Unii oameni preferă să facă Sărbătorile acasă. Alții preferă să călătorească în diferite părți ale lumii.

Există multe destinații de Crăciun în întreaga lume unde poți sărbători vacanța cu stil. Experții în călătorii au realizat un top al celore mai bune destinații de Crăciun. Iată care sunt acestea!

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

New York, Statele Unite

Depositphotos.com

Crăciunul este extrem de important în Empire State, așa cum demonstrează o serie de filme. Orașul se transformă într-o destinație în care sărbătorește unul dintre cele mai frumoase Crăciunuri din lume, bogat în luminițe și decorațiuni. Vizitatorii se pot delecta cu cel mai înalt brad de Crăciun din lume (Rockefeller Center) și pot patina pe sub el.

Viena, Austria

Depositphotos.com

Viena este, de asemenea, unul dintre cele mai bune locuri din lume pentru a petrece vacanța de Crăciun. Te poți bucura de un Crăciun de modă veche, cu aroma de vin fiert, cu decorațiuni de Crăciun spumoase și cu o arhitectură imperială. Din cele trei târguri ale orașului se pot cumpăra articole artizanale și ornamente variate3. De asemenea, vizitatorii se pot bucura de mâncăruri gustoase în timp ce savurează minunatul vin fiert condimentat.

Londra, Anglia

Depositphotos.com

Crăciunul în Londra este pur și simplu încântător, de la luminile strălucitoare de Crăciun și patinaj la târgurile tradiționale și spectacolele de Crăciun. Poți explora frumoasele lumini de Crăciun de pe Oxford Street, care sclipesc pe cerul deasupra cartierului comercial faimos în lume sau concertele de Crăciun care au loc în toată Londra. Cumpărăturile din Londra îți permit să descoperi cele mai bune delicii de Crăciun, buticuri de modă cool și librării frumoase. Îl poți întâlni pe Moș Crăciun la ZSL London Zoo, WWT London Wetland Centre, Rainforest Café și Royal Albert Hall.

Zurich, Elveția

Depositphotos.com

Zurich este renumit pentru ciocolată, munți, zăpadă și străzile pietruite. Cu ocazia Crăciunului, orașul se transformă într-o destinație uluitoare. Piețele orașului sunt aglomerate, iar vizitatorii se pot bucura de plimbări ghidate de Crăciun și cântând colinde de Crăciun. Cu o puternică dorință de a sărbători Crăciunul, orașul invită vizitatorii să petreacă cel mai special Ajun al Crăciunului din viața lor.

Laponia, Finlanda

Depositphotos.com

Dacă îți place să-l vezi pe Moș Crăciun peste tot în această zi specială, Cercul Arctic al Finlandei este un must-see. Bărbatul vesel îmbrăcat în roșu și alb este cel mai admirat locuitor al acestui oraș. Îl poți urmări prin păduri pline de reni și îi poți urmări pe spiridușii cum fac jucăriile. Orașul creează o lume fantastică, iar dacă îți place să sărbătorești un Crăciun alb, este locația ideală. Laponia, una dintre cele mai importante destinații de Crăciun, are un uimitor „Parc al lui Moș Crăciun”.

Praga, Cehia

Depositphotos.com

Praga, frumosul oraș al Republicii Cehe, arată uimitor în timpul sărbătorilor de Crăciun. Este una dintre cele mai frumoase destinații de Crăciun din lume. Poți face o plimbare pe strada istorică Nerudova din Mala Strana și poți fotografia arhitectura barocă și gotică a orașului. La Opera de Stat sau la Teatrul Național, poți vedea o operă sau un spectacol de balet. Sau poți vizita târgurile de Crâciun din Piața Wenceslas sau Piața Orașului Vechi.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 24/11/2022