Top 18 destinații de Crăciun. Sunt cele mai frumoase din lume! - Pagina 2 din 3 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Top 18 destinații de Crăciun. Sunt cele mai frumoase din lume!

destinații de Crăciun
Credit foto: Depositphotos.com

Strasbourg, Franța

Depositphotos.com

Strasbourg găzduiește o serie de sate tematice de Crăciun care transformă orașul într-o locație de basm, cu obiective turistice și delicii gastronomice. Vizitatorii pot experimenta și se pot bucura de o varietate de activități în fiecare sat. Programul de Crăciun al orașului include o varietate de concerte și evenimente culturale și atrage un număr mare de vizitatori care doresc să petreacă vacanța cu familiile lor.

Edinburgh, Scoția

Depositphotos.com

Edinburgh, capitala Scoției, este un oraș istoric cosmopolit și cultural, care se numără printre cele mai bune destinații pentru vacanța de Crăciun din lume. Are un decor uimitor, cu o serie de vulcani adormiți și stânci masive. Crăciunul în Edinburgh este sărbătorit în stil grandios.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

.

Copenhaga, Denemarca

Depositphotos.com

Copenhaga este cea mai vibrantă și accesibilă capitală scandinavă. Ceea ce o face o destinație ideală pentru sărbătorile de Crăciun. Este un oraș mic, dar primitort. În fiecare an, Grădina Tivoli a orașului capătă un nou aspect, de data aceasta cu jumătate de milion de lumini și mii de brazi de Crăciun.

Montréal, Canada

Montreal, Canada _ November 23, 2017. Middle of Place Jacques-Cartier and Christmas Decorations at Night

Montreal, al doilea oraș ca mărime al Canadei, este geologic la fel de aproape de coasta europeană ca și Vancouver. Combină tot ce este mai bun de pe ambele continente și se transformă într-o destinație magică pentru vacanțele de Crăciun. Seara te poți bucura de o paradă nocturnă feerică a luminilor de Crăciun. De asemenea, sunt o multitudine de activități în aer liber. Concertele gratuite de Crăciun în oraș sunt un răsfăț pentru vizitatori.

Amsterdam, Olanda

Depositphotos.com

Amsterdam este încă o altă destinație fantastică pentru o sărbătoare de Crăciun în întreaga lume. Povestea lui Moș Crăciun (cunoscut și sub numele de Sinterklaas) este povestită pe scară largă în capitala olandeză, unde fiecare casă din secolele al XVI-lea și al XVII-lea este împodobită cu lumini strălucitoare încă de la începutul lunii decembrie.

Berlin, Germania

Depositphotos.com

Berlin, capitala Germaniei, este unul dintre cele mai bune locuri pentru a sărbători Crăciunul, cu concerte clasice de Crăciun și alte evenimente. În fiecare an, Berlinul găzduiește aproximativ 50 de târguri de Crăciun în diferite locații. În Ajunul Crăciunului, orașul oferă o mulțime de muzee și evenimente culturale de explorat.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 24/11/2022