Shop
Ultimele 100 de articole

Uita de stres cu aceste trucuri simple

02 mai 2019, , Vizualizări:
trucuri antistres simple

Stresul este din ce in ce mai prezent in viata noastra, iar daca nu-l gestionezi asa cum se cuvinte pot aparea probleme serioase cu starea de sanatate.

Iata cum poti uita de stres cu aceste trucuri antistres simple.

1. Foloseste plante adaptogene

Plantele adaptogene ajuta organismul sa se adapteze in conditii de stres fizic ori emotional intens. Ashwaganda (Withania somnifera), sau ginsengul indian, este folosita de bastinasi pentru proprietatile sale medicinale, in vreme ce Rhodiola, avand atribute asemanatoare, provine din China. Ambele imbunatatesc abilitatea organismului de a infrunta stresul, axietatea si oboseala.

2. Ciocolata neagra

Bucura-te zi de zi de o tableta de ciocolata neagra (85% cacao), ba ai putea-o include in diverse smoothie-uri. Nu doar ca te face mai fericit dar are si o multime de antioxidanti precum si un efect calmant.

3. Rasul

Rasul, asa cum au si demonstrat oamenii de stiinta, este o modalitate nemaipomenita de a scapa de stres si anxietate asa ca este vital sa te inconjori de oameni care te fac sa zambesti, ori sa privesti zilnic la comediile care iti starnesc hohote de ras.

4. Transpira

Gaseste o cale de a transpira zi de zi, fie ca faci sport sau apelezi la sauna. Transpiratie este cheia detoxifierii zilnice intrucat toxinele sunt agentii care cauzeaza stres in interiorul corpului. Ca sa nu mai vorbim si de faptul ca prin transpiratie iti imbunatatesti starea emotionala.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.