Tot ce trebuie sa stii despre homeopatie - Pagina 2 din 3 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Tot ce trebuie sa stii despre homeopatie

despre homeopatie - sfatulparintilor.ro - pexels_com - green-purple-flower-163186

Intr-adevar, cand vine vorba de copii si tineri, tratamentele homeopatice au o reactie mult mai rapida decat in cazurile celorlalte categorii de varsta, procentul fiind foarte ridicat. Ceea ce este foarte important de stiut, este faptul ca administrat inca de la primele simptome ale unei afectiuni, tratamentul homeopatic creste probabilitatea de vindecare si previne imbolnavirile ulterioare prin stimularea mecanismelor de aparare a organismului.

Efectul remediilor terapeutice este foarte complex, dat fiind faptul ca are interventii asupra intregului organism, imbunatatind astfel starea de sanatate pe plan mental, fizic si emotional. Luand in considerare si toxicitatea inexistenta asupra organismului, precum si preturile mici la care sunt comercializate, medicamentele homeopate devin o optiune de luat in considerare pentru oricine.
Exista totusi si unele cazuri de boala care nu se pot vindeca, date fiind anumite variabile precum: ereditatea, vechimea bolii, conditiile favorizante de mentinere a acesteia, abuzul de medicamente, alcool, tutun etc.

Pentru ce se utilizeaza remediile homeopate

Homeopatia se foloseste pentru o serie de afectiuni, precum:
– Interne: astm, bronsita, gastrita, ulcer, colita, tulburari circulatorii, afectiuni ale tiroidei sau ficatului, tulburari digestive, tensiunea scazuta, migrene, obezitate etc;
– Musculo-scheletice si neurologice: artrita/reumatism, dureri de spate, entorse, leziuni, guta, nevralgie sciatica, accidente vasculare celebrale etc.;
– Dermatologice: acnee, eczeme, buseuri, herpes, pierderea parului, leziuni herpetice etc.;
Ureche, nas si gat: febra, otita, laringita, rinita, sinusita, amigdalita etc.;
– Ginecologice: dureri menstruale, afectiuni ale ciclului menstrual, menopauza, cistita, scurgeri vaginale, fibrom etc;
– Urologice: impotenta, ejaculare prematura, afectiuni ale prostatei etc.;
– Mentale/emotionale: anxietate, atacuri de panica, depresii, insomnie, tulburari privind alimentatia, stres, diverse fobii etc.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 14/02/2020