Exercitii fizice: Adevarul despre miscare si kilogramele in plus - Pagina 2 din 2 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Exercitii fizice: Adevarul despre miscare si kilogramele in plus

Exercitii fizice - sfatulparintilor.ro - Depositphotos_184423142_L
Credit foto: Depositphotos.com

Aparatele de la sala nu iti spun exact cat consumi in timpul exercitiilor fizice

Acele cifre sunt mai mult niste estimari, deoarece fiecare persoana pierde calorii in ritmul ei. Folositi monitoarele de pe aparate pentru motivare, si  nu ca o scuza pentru a manca mai mult. Nu conteaza neaprat ca aparatul spune ca sunt 300 sau 400 de calorii consumate. Daca in fiecare zi, sau cat de des posibil tinzi spre acest numar, atunci ti-ai atins scopul. Dar nu diminua efectele exercitiilor cu o alimentatie nepotrivita. Si nu uita ca organismul tau oricum consuma calorii, nu numai pe banda, ci in orice activitate cotidiana: ca alergi dupa autobuz, te certi cu seful sau te joci cu copiii oricum arzi calorii.

Nu rata nici: 5 exercitii fizice pe care le faci gresit si care te pot rani

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

Un set de exercitii fizice la cateva zile nu este de ajuns ca sa slabesti

Trebuie sa lupti sa iti schimbi stilul de viata in unul activ. De la o persoana sedentara, trebuie sa devii o persoana alerta, activa si sa cauti in orice zi sa faci cat mai multa miscare, nu sa zaci pe canapea la televizor. Timpul petrecut pe banda sau alergand este foarte bun, dar nu poate sa suplimenteze cele 23 de ore de stat degeaba. Toata ziua trebuie sa cauti activitati care sa implice miscare.

Este important sa ne stabilim teluri realizabile cand ne apucam de o cura de slabire si sa stim ca ne va lua timp sa le atingem. Pe cat de mult conteaza aportul de calorii si caloriile arse, la fel de mare influenta asupra greutatii noastre pot avea si alti factori precum somnul, stresul, depresia etc. Trebuie sa tintim catre un alt stil de viata complet, o ora pe saptamana la sala nu va fi de ajuns.

foto: Depositphotos.com

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 27/06/2023