Shop
Ultimele 100 de articole

Esti lipsit de energie? 6 solutii pentru a-ti recapata vigoarea

20 noiembrie 2017, , Vizualizări: 18,708
fara energie - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - sleep-2603604_1920

3. Dezechilibru hormonal

Este o problema intalnita in special la femei in diferite perioade a vietilor lor. Exista cateva situatii in care se modifica nivelul hormonal, iar printre acestea se pot enumera menstruatia, sarcina, menopauza etc. Toti acesti factori pot conduce la complicatii de sanatate si la o lipsa de energie si de conditie fizica.

 

Solutia: Asigura-te ca stii exact cauza pentru care te simti lipsita de energie. Daca este o problema mai grava doctorul va sti exact ce tratamentul corespunzator. Si obezitatea poate fi un factor destabilizator pentru echilibrul hormonal. In acest caz, o dieta corespunzatoare si un program de exercitii fizice pot rezolva problema.

 

 

4. Depresia

Despresia este descrisa ca o stare constanta de tristete si negativitate, dominata de sentimente de letargie si oboseala. Desi depresia nu cauzeaza o durere fizica, aduce o persoana la pamant si-i afecteaza toate activitatile zilnice.

 

Solutia: Cel mai adesea, depresia este cauzata de un incident specific de genul pierderii cuiva drag, o despartire sau alte pierderi. Alteori, motivul nu este deloc clar pentru care o persoana este in depresie. Insa, este importanta determinarea cauzei pentru gasirea unei solutii. Daca problema se acutizeaza si afecteaza tot ceea ce facu, ar trebui sa mergi la un specialist care sa-ti prescrie cel mai bun tratament, in functie de severitatea depresiei.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Organic India
seo
Gradinita
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu