8 lectii despre fericire de la hawaieni - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

8 lectii despre fericire de la hawaieni

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Relaxare și wellness » 8 lectii despre fericire de la hawaieni
lectii despre fericire

Hawaienii isi traiesc viata fara sa puna pea mare pret pe posesiunile materiale. Ei fac zilnic ceea ce-si doresc si isi echilibreaza traiul prin relaxare.

 

Iata 8 lectii despre fericire pe care le poti invata de la hawaieni.

 

 

1. Renunta la asteptari

Atunci cand iti faci asteptari, iti croiesti singur drumul spre nefericire. In Hawaii, locuitorii sunt deschisi sa primeasca orice le ofera viata. Fie ca sunt inundatii, valuri tsunami, sau ruperi de nori, ei accepta in mod natural ceea ce li se intampla si nu renunta la echilibrul interior.

 

 

2. A avea nevoie de cineva nu este un semn de slabiciune

Multi dintre noi, in dorinta de a fi independent, se zbat, lupta, isi forteza limitele. In Hawaii inveti ca fericirea inseamna sa te intelegi bine cu celalalt, sa ai grija unul de celalalt. Comunitatea este foarte importanta in Hawaii si inseamna putere. Nu trebuie sa te afli in mijlocul oceanului ca sa simti puterea prietenilor si familiei.

 

 

3. Fii deschis si viata va fi mai usoara

Atunci cand se anunta schimbari, avem tendinta de a ne lupta, de a ne impotrivi. Insa daca am privi situatia linistiti, calmi, mintea ne va fi mai limpede si vom putea lua decizii mai eficiente.

 

 

 

4. Schimbarea directiei nu inseamna esec

Nu este nicio problema daca te razgandesti si incepi din nou ceva de la zero. Viata iti ofera oportunitati sa vezi ca ai mers pe un drum gresit. Sa renunti la ceea ce nu-ti mai foloseste poate sa-ti ofere o viata libera si multe alte oportunitati.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 06/06/2020