8 lectii despre fericire de la hawaieni - Pagina 2 din 2 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

8 lectii despre fericire de la hawaieni

lectii despre fericire

 

5. Fii ceea ce esti, nu ceea ce crezi ca ar trebui sa fii

Multi dintre noi petrec foarte mult timp si consuma multa energie incercand sa creeze o versiune de viitor a propriilor persoane. Atunci cand ne concentram sa devenim ceea ce ne dorim, uitam sa vedem ce drum lung am strabatut din locul in care am plecat pana in prezent. Traieste prezentul si accepta ceea ce esti – este impulsul hawaienilor.

 

 

6. Fa loc iubirii in viata ta

Ranile din trecut, inimile frante te pot impiedica sa lasi alti oameni in viata ta. Invatand sa primesti si sa daruiesti iubire vei fi mai fericit. In Hawaii, iubirea este esenta vietii si se simte in valurile oceanului, in vulcanii sacri.

 

 

 

7. Lucrurile mici sunt lucruri mari

Priveste apusul, mergi in picioarele goale, odihneste-te pe veranda casei sau pe balcon. Acestea sunt recompense profunde in viata. Nu iti trebuie bani prea multi ca sa fii fericit, ci doar sa apreciezi toate lucrurile marunte si frumoase din viata ta. In final vei vedea ca acestea sunt lucruri mari.

 

 

8. Recunostinta este forta

Recunostinta nu doar ca este esentiala in a avea o viata fericita, insa iti ofera putere. Nu te concentra pe ce nu este, multumeste pentru ceea ce este. Atunci cand esti recunoscator, toate intra pe fagasul lor normal.

 

 

Sursa Mindbodygree.com

Imagine de OpenClipart-Vectors de la Pixabay

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 06/06/2020