10 lucruri si situatii surprinzatoare care iti dau o stare proasta - Pagina 3 din 3 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

10 lucruri si situatii surprinzatoare care iti dau o stare proasta

stare proasta - sfatulparintilor.ro -pixabay_com

 

8. Anticonceptionalele

Un studiu realizat de Universitatea Monash a scos la iveala faptul ca femeile care iau anticonceptionale au un risc de doua ori mai mare de a suferi de depresie decat cele care nu apeleaza la o astfel de medicamentatie. Anumite pastille pot cauza schimbari dese ale starii de spirit, cresterea furiei si scaderea libidoului.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

 

 

9. Fumatul

Toti oamenii stiu ca fumatul cauzeaza cancer, boli de inima si imbatranire prematura. Insa este mai putin cunoscut faptul ca poate afecta si sanatatea mintala. Potivit unei cercetari realizate in Noua Zeelanda, oamenii care fumeaza au sanse mari sa experimenteze depresia comparativ cu cei care nu sunt dependenti de nicotina.

 

 

10. Lumina soarelui

Multe persoane au auzit de afectiunile sezoniere cauzate de zilele de iarna. Insa putini cunosc faptul ca si razele soarelui pot avea exact acelasi efect. Chiar daca astfel de cazuri sunt mai putin intalnite (1% din populatie, comparativ cu 5% in cazul primelor), poate fi o afectiune serioasa. Suferinzii se pot confrunta cu insomnie, scadere a apetitului si depresie.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 14/07/2018