Shop
Ultimele 100 de articole

10 lucruri si situatii surprinzatoare care iti dau o stare proasta

14 iulie 2018, , Vizualizări:
stare proasta - sfatulparintilor.ro -pixabay_com

5. Deficienta de nutrienti

In vreme ce depresia poate fi cauzata de o multime de cauze, simptomele pot fi inrautatite sau imbunatatite de dieta. Deficienta de vitamina D si B (in special B6, B12 si acid folic) si omega 3 poate duce la sentimente de depresie si anxietate. Incearca sa ai in dieta alimente bogate in acesti nutrienti si observa daca starea ta de spirit se imbunatateste.

 

 

6. Prietenii

Poate ca ai impresia ca petrecerea timpului cu prietenii poate fi excelenta pentru starea de spirit, insa asta depinde si de dispozitia lor sufleteasca. Cercetatorii au descoperit ca sentimentele, atat pozitive cat si negative, sunt contagioase si usor de trecut de la o persoana la alta, adeseori fara sa-ti dai seama de asta. In plus, nu este nevoie sa-ti vezi prietenii pentru a fi influentat de starea lor de spirit, asa cum a aratat un studiu realizat pe un grup de tineri care era prienteni pe o retea de socializare – emotiile unuia ii putea afecta pe ceilalti timp de maximum trei zile.

 

 

7. Noptile pierdute

Multi dintre oameni sunt constienti de faptul ca lipsa somnului poate contribui la o stare de spirit proasta. Iar studiile au sugerat  ca atunci cand mergi la culcare poate fi la fel de important cu cat de mult timp dormi. Potrivit unei cercetari publicate in Psychiatry and Clinical Neurosciences, cei care nu dorm noptile au un risc de trei ori mai mare de a se confrunta cu schimbari bruste de dispozitie, si sa sufere de depresie comparativ cu peroanele care se trezesc devreme.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.