5 exerciţii fizice pe care orice bărbat ar trebui să le facă la birou - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

5 exerciţii fizice pe care orice bărbat ar trebui să le facă la birou

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Pentru tati » 5 exerciţii fizice pe care orice bărbat ar trebui să le facă la birou

Cum tot mai mulţi oameni îşi petrec timpul la birou şi nu mai au timp de mişcare, exerciţiile fizice care pot fi practicate la birou sunt o mana cerească pentru ei. Statul la birou poate transforma un bărbat în putere într-o persoană prea obosită şi înţepenită pentru a mai face ceva seara când ajunge acasă. Puţin stretching în timpul zilei te poate ajuta foarte mult împreună cu câteva exerciţii fizice simple în cazul în care nu ai timp să ajungi la sală. Pentru a-ţi îmbunătăţi postura şi a creşte productivitatea în timp ce rămâi alert toată ziua poţi încerca următoarele 5 exerciţii fizice.

 

 

Exerciţii fizice # 1: Întinde braţele de-asupra capului

Această mişcare te scapă de tensiunea care se acumulează pe umeri. De asemenea, îţi face bine să rămâi câteva minute relaxat fără să fii nevoit să te opreşti să citeşti mailuri sau să vobeşti la telefon.

 

 

Exerciţii fizice # 2: Trage genunchiul la piept în timp ce eşti aşezat

Procedând astfel soliciţi muşchii coapsei în cazul în care eşti atât de ocupat încât nu poţi să te ridici de pe scaun şi să te plimbi câteva minute. În plus, această mişcare ajută şi la circulaţia sângelui în picioare.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 15/04/2014