Shop
Ultimele 100 de articole

Vrei un loc de muncă? Iată 5 lucruri pe care le caută angajatorii

28 mai 2015, , Vizualizări:
sfatulparintilor.ro - Loc de munca: Ce cauta angajatorii

Un CV care doar trece în revistă lucrurile pe care le-ai făcut anterior nu mai este de ajuns. Angajatorii vor să înţeleagă abilitatea ta de a adăuga valoare rezultatelor ca şi potenţialul tău de a contribui la succesul organizaţiei. Iar firmele de recrutare sunt interesate de persoanele care au obţinut rezultate notabile şi pe care le pot „vinde” uşor directorilor de HR. Iată deci, care sunt cele 5 calificări pe care un director de resurse umane le consideră esenţiale:

 

 

Specializarea este necesară dacă eşti în căutarea unui loc de muncă

Într-un domeniu în care sunt foarte mulţi oameni cu poziţii similare, tu cu ce ieşi în evidenţă? Dacă ai probleme în definirea specializării tale, începe prin a nota responsabilităţile pe care le-ai avut în locurile de muncă anterioare şi aranjează-le în funcţie de valoarea pe care o au pentru business-ul firmei la care speri să te angajezi. Subliniază sarcinile în care ai avut rezultate substanţiale. Apoi îţi vei defini specializarea.

 

 

Poveştile de succes atârnă greu când îşi doreşti un loc de muncă

Ai crescut venitul sau profitul? Ai reuşit să reduci costurile sau să minimizezi riscul? Spune-ţi într-un mod concis poveştile de succes, cum ai atins aceste obiective şi te vei trasnforma într-un candidat excepţional. Pentru a identifica aceste reuşite, trebuie să înţelegi modul în care poziţia ta şi realizările tale au contribuit la succesul firmei. În acest fel, vei putea explica valoarea pe care ai generat-o în trecut şi ce poţi oferi în viitor.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.