Shop
Ultimele 100 de articole

Cum sa ai mai multi bani. 6 lucruri pe care orice femeie trebuie sa le stie despre bani

09 februarie 2019, , Vizualizări:
Cum sa ai mai multi bani

Cum sa ai mai multi bani. Intr-o perioada precum cea prezenta este important sa stii cat mai multe despre bani, despre gestionarea lor si, de ce nu, despre multiplicarea lor. Mai mult ca oricand, este bine sa asculti parerile expertilor finaciari si, pe cat posibil sa le incluzi in planurile tale financiare.

 

 

Iata cum sa ai mai multi bani. 6 lucruri pe care orice femeie trebuie sa le stie despre bani, oferite de specialistii de la huffingtonpost.com.

 

 

1. Fa schimbari mici pentru rezultate mai mari

Una dintre cele mai mari provocari din punct de vedere financiar este sa preiei controlul asupra propriilor bani. In loc sa incerci sa schimbi totul si sa esuezi lamentabil, urmareste banii si incorporeaza noi obiceiuri incet. Mergi la film o data pe saptamana? Incearca sa mergi 1 data la 2 saptamani. Bei o ceasca de cafea de la Starbucks, in fiecare dimineata? Adu-ti cafea de acasa 1-2 ori pe saptamana. Aceste economii vor incepe sa se stranga.

 

 

2. Avantajul capitalizarii dobanzii

Adesea, femeile uita de puterea capitalizarii dobanzii. Cu cat incepi mai repede sa economisesti cu atat mai mult o sa creasca suma din cont cand se apropie perioada pensionarii. Nu este vorba despre magie, ci de matematica.

 

 

3. Negociaza un salariu mai mare

Este foarte important sa-ti negociezi salariul – nimeni n-o va face pentru tine. Afla cu cat sunt platiti oamenii din aceeasi industrie si pe aceeasi pozitie si prezinta rezultatele sefului tau. Daca compania nu poate sa-ti ofere mai multi bani, mai poti negocia: pot sa-ti dea mai multe zile de concediu sau, o data pe saptamana, sa muncesti de acasa? Aceste avantaje ar putea face uitate un salariu mai mic.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax