Shop
Ultimele 100 de articole

Pentru femei: 5 pasi ca sa fii independenta financiar

11 septembrie 2016, , Vizualizări:
2015.08.31-5-pasi-independenta-financiara

Independenta din punct de vedere financiar poate părea – la prima vedere – doar un vis frumos.  Şi totuşi nu este aşa.  În realitate, oricine poate porni pe acest drum şi poate ajunge, la un moment dat, la independenta financiara.  Trebuie doar să ştii ce ai de făcut şi să ai motivaţia şi perseverenţa de a acţiona în mod corespunzător.

Kim Kiyosaki (soţia celebrului Robert Kiyosaki) este autoarea cărţii “Femeie Bogată“, fiind totodată cunoscută ca speaker, trainer, investitor şi om de afaceri de succes.  Dintr-o perspectivă personală, ea scrie un articol foarte interesant despre independenta financiara şi oferă 5 sfaturi pentru a o obţine:

 

5 paşi pe calea educaţiei financiare

 

Şansa pentru independenta financiara îţi bate la uşă

Femeile au multe oportunități în ziua de astăzi, dar frica le stă deseori în cale. Iată 5 sfaturi de urmat dacă vrei să îți schimbi viața în bine și să îți începi călătoria către independenta financiara:

 

1. Hotărăşte-te ce este important pentru tine

Dacă ești dependentă de soțul tău, de un membru al familiei sau de stat, înseamnă că nu deții controlul viitorului tău financiar și al bunăstării tale. Primul pas este să te decizi dacă vrei să fii dependentă sau independenta.

Dacă alegi să fii dependentă, atunci trebuie să speri şi să te rogi să se găsească ceva pentru tine şi în viitor. Dacă alegi să îți pui viața financiara și viitorul în mâinile altcuiva, atunci s-ar putea spune că eşti cu adevărat o adeptă a jocurilor de noroc.

Dar dacă te hotărăşti că vrei să fii independenta din punct de vedere financiar, atunci gândim la fel și te încurajez și te susțin să îţi urmezi acest scop.

 

 

2. Învață despre bani și despre investitii

Cum poţi dobândi această educație financiara? Încă nu am găsit o școală în adevăratul sens al cuvântului care să te învețe abilități financiare aplicabile în viața reală. Sunt multe cărți, seminarii și resurse online care îți oferă o sumedenie de informaţii despre bani și investiții.

Am scris cartea “Femeie Bogată” pentru că am vrut să împărtășesc cu celelalte femei ceea ce am făcut eu pentru a deveni dintr-o femeie falită una independenta din punct de vedere financiar. Am folosit o descriere pas cu pas, pentru a putea arăta femeilor calea pe care își doresc să o urmeze.

 

 

Citeste continuarea pe IDEISIBANI.RO.

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax