O casa amanet Bucuresti pe care vă puteți baza la nevoie! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

O casa amanet Bucuresti pe care vă puteți baza la nevoie!

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Job, bani, cariera » O casa amanet Bucuresti pe care vă puteți baza la nevoie!
Sfatulparintilor.ro - Casa amanet

Orice persoană poate trece la un moment dat în viață printr-o perioadă grea din punct de vedere financiar, ceea ce înseamnă că va fi nevoie rapid, aproape instant, de o anumită suma de bani, pentru a trece de impasul respectiv. Fiecare dintre noi este liber să-și drămuiască chetuielile lunare așa cum consideră, fie că sunt corecte sau mai puțin eficiente. Însă, o situație neprevăzută, poate provoca probleme destul de importante, chiar și celor mai serioase persoane. 

Primul gând care le vine în minte tuturor, este cel al apelării la rude sau prieteni apropiați, însă, această soluție nu este întotdeauna una eficientă, deoarece aceștia nu pot ajuta cu sume foarte mari. Al doilea gând, este acela în care se ia în calcul aplicarea pentru un credit de nevoie personale, însă de cele mai multe ori, până se obțin aprobările, poate dura destul de mult. 

O opțiune destul de avantajoasă am putea spune și care vă poate scăpa de ideea de a vă face datorii, este reprezentată de serviciile caselor de amanet. În acest fel, daca veți avea rapid nevoie de o anumită sumă de bani, mai mică sau mai mare și aveți prin casa diverse bunuri care nu vă folosesc dar care au o anumită valoare, puteți scăpa de probleme imediat. În acest fel nu vă veți face nici un fel de datorie la bănci, rude sau prieteni. În plus, dacă este vorba doar despre o scurtă perioada în care aveți nevoie de bani, amanetând bunuri, puteți opta pentru recuperarea lor după o perioadă de timp stabilită la semnarea contractului, plătind valoarea împrumutată plus o dobândă. În situația în care doriți recuperarea bunurilor, este recomandat să vă gândiți de două ori înainte, astfel încât să nu ajungeți în situația de a pierde acele bunuri care pot fi destul de importante pentru familie de exemplu.

Dacă locuiți în capitală, o soltuie excelentă pentru casa amanet Bucuresti, este reprezentată de Casa-amanet.com. La numai un simplu click distanță, puteți opta pentru o gamă variata de servicii, având posibilitatea de a amaneta practic orice bun, obiect, ce are o anumită valoare materială. Puteți amaneta aur, argint, ceasuri, chiar și autoturisme sau diamante. 

Principalele servicii oferite de cater cei de la Casa-amanet.com, sunt următoarele:

•    Amanet / Cumpărare aur

•    Amanet / Cumpărare artgint

•    Amanet / Cumpărare autoturisme

•    Amanet / Cumpărare ceasuri

•    Amanet / Cumpărare diamante

•    Amanet / Cumpărare electronice

•    Amanet / Cumpărare opere de artă

•    Amanet / Cumpărare platină

•    Schimb valutar / Exchange AGS

•    Transfer de bani

Dacă sunteți străini de astfel de servicii ale caselor de amanet, iată în continuare câteva informații scurte și la obiect, informații despre modul de funcționare și ce presupun mai exact astfel de servicii prin care vă puteți vinde practic bunurile, ori „împrumuta” caselor de amanet contra unei sume de bani și pentru o perioadă determinată de timp.

Cum funcționează o casa de amanet? 

Atelierele de amanet sunt locuri unde vă puteți vinde articolele în numerar. Cu toate acestea, puteți pune obiectele sub formă de garanție pentru un împrumut. Când plasați un articol pentru garanții, veți primi numerar și obiectul vă fi utilizat pentru asigurarea împrumutului. Dacă vă doriți obiectul respectiv înapoi, va trebui să plătiți înapoi suma împrumutului de regulă cu o dobândă și într-o perioadă de timp determinată, perioada ce a fost stabilită în acord intre dumneavoastră și respectiva casă de amanet. Dacă plătiți înapoi împrumutul cu dobândă în timpul convenit, atunci veți primi înapoi obiectul respectiv, iar dacă nu plătiți banii împrumutați, atunci obiectul dumneavoastră va intra în posesia casei de amanet, fiind ulterior vândut publicului pentru recuperarea banilor. 

Cât de mult poți obține? 

Acum că sunteți la curent cu ideea  de bază a funcționării caselor de amanet, este posibil să vă întrebați câți bani puteți obține de la ei, pentru obiectele dumneavoastră. Nu este necesar să aveți un articol cu adevărat scump pentru a obține un împrumut. Cu toate acestea, dacă aveți nevoie de foarte mulți bani, atunci veți avea nevoie de un obiect cu o valoare destul de ridiacata. Acest lucru se datorează faptului că împrumutul pe care îl veți obține, va fi un procent din valoarea de pe piață a obiectului respectiv. Procentul poate să difere în funcție de casa de amanet și de regula, casele de amanet accepta și o oarecare negociere pentru suma împrumutului, așa că nu vă fie frică să spuneți dacă credeți că puteți obține o sumă ceva mai bună. 

Cât de sigură este o casă de amanet?

Din acest punct de vedere nu există nici un fel de problemă, doarece casele de amanet sunt reglementate prin lege de administrațiile locale fiind autorizate de către stat. Sunt realizate examinări ale bunurilor respective, astfel încât să existe certitudinea că suma primită vă fi una corectă, și pentru a se cunoaște cu exactitate starea estetică cât și tehnică daca este cazul, pentru a nu exista nici un fel de problema în cazul în care ulterior, bunurile se vor prezenta cu daune, clientul fiind despăgubit. 

În cazul în care sunteti printre acele persoane ce au nevoie rapid de o sumă de bani, ori pur și simplu aveți diverse bunuri de valoare prin casă care nu vă folosesc, atunci varianta apelării la serviciile unei case de amanet, poate reprezenta o soluție chiar foarte avantajoasă, dar mai ales simplă. În comparație cu împrumuturile realizate în cadrul băncilor, serviciile unei case de amanet nu implică nici un fel de proceduri complicate.

Concluzie

Serviciile unei case de amanet pot să fie de mare ajutor în anumite situații, având posibilitatea de a obține rapid suma de bani necesară. Însă, este recomandat să nu abuzați de astfel de servicii, în special dacă este vorba despre o situație destul de gravă din punct de vedere financiar, pentru a nu regreta ulterior pierderea anumitor bunuri.

Data articol: 25/08/2020