Shop
Ultimele 100 de articole

Învaţă cele 3 obiceiuri care te pot face bogat

09 iunie 2015, , Vizualizări:
sfatulparintilor.ro - bogatie

Cei bogați și cei mai puțin bogați au în mod evident obiceiuri foarte diferite. Deşi oamenii ajung să facă avere în diferite moduri, totuşi obiceiurile lor au ceva în comun.

Și tu s-ar putea să ai unele dintre aceste obiceiuri. Dar trebuie să înveţi că acestea sunt lucruri pe care ar trebui să le dezvolți și mai mult.

Deci, iată cele 3 obiceiuri pe care trebuie să le urmezi pentru a prelua controlul asupra bunăstării tale şi a deveni mai prosper.

 

  1. Transformă-ți eșecul în progres

Se întâmplă să te lovești şi de eșecuri. Partea bună este că ai două variante în cazul în care ai o nereușită. Poți să renunți, așa cum fac majoritatea oamenilor sau poți să continui să încerci, aşa cum fac oamenii de succes. Există o vorbă: dacă nu reușești din prima, încearcă până reușești. Nu degeaba se spune asta, este adevărat!

Orice greşeală nu este, de fapt, o greșeală dacă ai învățat ceva din ea.  Poate o percepi la început ca pe o greșeală, dar odată ce iei ce e bun dintr-o situație, se transformă într-o lecție care te aduce mai aproape de succes.

Poți lua ceva bun din orice.  Mereu este ceva acolo, contează numai cum gândești.  Deci:

Învață din greșeli.

Devino mai bun datorită greșelii.

Nu mai repeta aceeași greșeală.

 

Citeste continuarea pe IDEISIBANI.RO.

 

In fiecare luni, miercuri si sambata Sfatulparintilor.ro iti ofera articole de la Ideisibani.ro. A fi prosper este dreptul tau din nastere ,iar informatia potrivita te ajuta sa ajungi acolo unde meriti cu adevarat.

 

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.