Shop
Ultimele 100 de articole

Ideisibani.ro: Îţi place să scrii? Iată cum poţi câştiga bani din asta

12 iunie 2015, , Vizualizări:
laptop - sfatulparintilor.ro - pixabay_com
Să scrii “freelance” este unul din cele mai cunoscute moduri de a câştiga bani online. Mulţi autori de succes ajung să câştige între 50 de cenţi şi un dolar pe cuvânt.  Unii chiar şi mai mult.Dar începutul este destul de greu.  Primul lucru este să-ţi scrii CV-ul şi să-ţi construieşti un portofoliu.  Dacă te interesează să scrii, probabil că ştii asta deja…  Dar dacă scrisul nu este pentru tine o pasiune, atunci nu se justifică să te ocupi cu asta doar pentru banii pe care ai putea să-i obţii.E nevoie de multă dedicare şi de mult timp, dar dacă asta îţi place să faci, află că poate deveni şi destul de profitabil, la un moment dat.  Presupunând că într-adevăr îţi place să scrii, iată cum poţi face bani din asta.Însă înainte de a contacta companiile care se ocupă cu scrisul “freelance”, trebuie să fii prezent în mediul online.  Adică să ai un blog.  Sau un portofoliu pe internet.  Şi, din moment ce ne vom referi la site-uri în limba engleză, să fii sigur că te descurci bine în această limbă.Odată ce eşti pregătit să începi, iată mai jos 10 site-uri care sunt dispuse să te plătească pentru ceea ce scrii:1. Listverse

Listverse plăteşte 100 de dolari pentru fiecare articol pe care îl acceptă. Articolul trebuie să fie o listă, să aibe cel puţin 1500 de cuvinte şi să includă cel puţin 10 lucruri.  În rest, depinde numai de creativitatea ta. Există inclusiv articole despre România, lucru care ar trebui să te încurajeze.

 

2. TopTenz

TopTenz plăteşte 50 de dolari pentru fiecare postare.  Din nou, articolul trebuie să fie alcătuit ca o listă şi să aibe cel puţin 1500 cuvinte.  Postările site-ului sunt destul de dese, deci ai şanse destul de bune să te accepte.  Căci personaje cunoscute din istoria României deja au intrat în “topurile” lor, şi chiar pe poziţii fruntaşe…

 

3. A List Apart

A List Apart plăteşte 200 de dolari pentru fiecare articol acceptat.  Aceleaşi reguli ca mai sus, minimum 1500 de cuvinte.  Ei publică, însă, mai puţine articole, deci probabil că ai şanse mai mici să te accepte.

 

Citeste continuarea pe IDEISIBANI.RO.

 

In fiecare luni, miercuri si sambata Sfatulparintilor.ro iti ofera articole de la Ideisibani.ro. A fi prosper este dreptul tau din nastere, iar informatia potrivita te ajuta sa ajungi acolo unde meriti cu adevarat.

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
codul
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Meniu