Shop
Ultimele 100 de articole

Cele mai bune 12 joburi pentru a lucra de acasă

28 septembrie 2016, , Vizualizări:
2016.09.27-Cele-mai-bune-joburi-acasa

Înainte ca internetul să se răspândească atât de mult, oportunitățile reale de joburi pentru cei care voiau să lucreze de acasă erau extrem de puţine.

Singura modalitate de a-ți folosi abilitățile și de a câștiga niște bani era să te angajezi şi să mergi la serviciu.

Dar pe măsură ce tehnologia a avansat, a apărut și o nouă piață a locurilor de muncă.

Acum poți sta la computer cu o cană de cafea lângă tine și poți căuta noi oportunități de joburi pe multe site-uri de freelanceri precum Upwork, Freelancer sau Guru.

 

Iată care sunt cele mai căutate şi mai profitabile 12 joburi pe care le poți face de acasă:

 

 

1. Scriitor.

A fi scriitor liber-profesionist nu înseamnă doar să scrii cărți și să încerci să le publici.

Sunt și multe alte oportunități, precum a scrie articole pe bloguri pe diferite teme, pagini de conținut pentru site-uri, recenzii de produse, documente tehnice și multe altele.

La momentul actual sunt câteva sute de mii de scriitori pe site-urile de freelanceri, făcând această meserie una dintre cele mai populare joburi.

 

 

2. Editor.

Dacă este nevoie de un număr foarte mare de scriitori, atunci va fi nevoie și de un număr mare de editori.

Poți edita postările de pe blogurile mari înainte ca acestea să fie publicate, poți edita conținutul paginilor web, ebook-uri etc.

În prezent sunt mii de editori liber-profesioniști iar mulți dintre ei oferă atât servicii de editare cât și de scriere astfel încât este destul de dificil să estimezi un anumit număr.

Persoanele cu cunoștințe bune de gramatică sunt foarte căutate. Caută oportunități pe una dintre platformele pentru freelanceri sau contactează administratorii blogurilor mari sau ai revistelor, dacă te interesează un post de editor.

 

 

3. Traducător.

Cu câteva sute de mii de traducători pe site-urile de freelanceri, nu ți se va părea dificil să găsești joburi ca traducător, dacă te vei uita puțin în dreapta și-n stânga.

Cele mai căutate combinații sunt traducerile din chineză, spaniolă, franceză și germană în engleză și viceversa, dar sunt și foarte multe alte oportunități, deci dacă vorbești cel puțin o limbă străină vei găsi cu siguranță de lucru.

 

Citeste continuarea pe IDEISIBANI.RO.

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.