Shop
Ultimele 100 de articole

Cel mai bun plasament pentru banii tăi, cu riscuri ZERO!

22 iulie 2015, , Vizualizări:
Cel-mai-bun-plasament
Ce părere ai avea dacă ai putea să depui bani la o bancă, să obţii o dobândă rezonabilă, medie, iar anul următor să primeşti un cadou de 25% din banii depuşi de tine?  Dar dacă toate cele de mai sus le-ai putea face fără să-ţi asumi niciun risc, fiind garantate de către stat?  Mai mult, dacă cadoul de 25% ar veni chiar de la statul român şi ar fi scutit de impozit?  Sună prea bine ca să fie adevărat?Ei bine, deşi poate că sună “prea” bine, este adevărat!  Sigur că pare greu de crezut că tocmai statul (pe care îl ştim cu toţii atât de preocupat să ne aducă taxe, accize, impozite etc.) ar putea să ne facă vreun “cadou”, dar iată totuşi că această “minune” se întâmplă.

 

Iată cum statul român îţi poate da un cadou de 25% din banii depuşi de tine

Este vorba de un contract de economisire şi creditare, care poate fi încheiat prin intermediul a două banci (subintitulate sugestiv “bănci pentru locuinţe”).  Ele sunt participante la Fondul de Garantare a Depozitelor în Sistemul Bancar (FGDB), deci banii tăi sunt în siguranţă.

Prin acest contract, tu te angajezi să economiseşti de-a lungul unui an calendaristic (deci până la data de 31 decembrie) o anumită sumă, iar statul se obligă ca anul următor să-ţi dea acest “cadou” (numit “primă de la stat”) egal cu 25% din banii economisiţi de tine.

 

 

Citeste continuarea pe IDEISIBANI.RO.

In fiecare marti, joi si sambata Sfatulparintilor.ro iti ofera articole de la Ideisibani.ro. A fi prosper este dreptul tau din nastere, iar informatia potrivita te ajuta sa ajungi acolo unde meriti cu adevarat.

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.