Shop
Ultimele 100 de articole

Ce te pot învăţa cei mai bogati oameni din lume?

08 iulie 2015, , Vizualizări:
2015.02.12-Oamenii-bogati-271x300
Aşa este, ţi-ai dat imediat seama, cei mai bogati oameni din lume te pot învăţa şi pe tine cum să ajungi ca ei.  Adică bogat.  Pentru că avem cu toţii capacitatea de a găsi propriul nostru drum către prosperitate şi de a deveni cu adevărat bogati.  Doar că unii au ajuns deja la “destinaţie”…
Ai fi mirat să constaţi că cei mai bogati oameni ai planetei nu sunt deloc nişte “supra-oameni”.  În fond, ei nu sunt foarte diferiţi de oamenii obişnuiţi (evident, dacă nu luăm în considerare mărimea conturilor bancare…).  Dar ei au totuşi ceva aparte: un mod diferit de a privi lumea, care le permite să identifice oportunităţi şi să le transforme în mari afaceri de succes.

 

Iată cum sunt structuraţi şi ce fac cei mai bogati oameni:

 

1. Le place cu adevărat să facă ceea ce fac.

Ei nu fac, în general, compromisuri ci urmează o carieră într-un domeniu care chiar înseamnă ceva pentru ei.  Cu alte cuvinte, ei aplică principiul “alege-ţi meseria care te va face să te trezeşti cu bucurie în fiecare zi”.  Şi dacă nu găsesc un loc de muncă care să le satisfacă aspiraţiile, atunci îl inventează ei înşişi.

Datorită faptului că cei bogati fac numai ceea ce le place cu adevărat să facă, ei se dedică în totalitate muncii lor, continuă să caute moduri de a-şi dezvolta viaţa profesională şi nu-şi irosesc timpul pe nimicuri.

 

 

2. Progresează în permanenţă.

Indiferent dacă e vorba de ultimele progrese ale tehnologiei sau un mod mai bun de a comunica cu echipa lor, cei foarte bogati învaţă în permanenţă şi menţin contactul cu cele mai noi direcţii de dezvoltare pentru a-şi îmbunătăţi toate aspectele vieţii.

 

Citeste continuarea pe IDEISIBANI.RO.

 

In fiecare marti, joi si sambata Sfatulparintilor.ro iti ofera articole de la Ideisibani.ro. A fi prosper este dreptul tau din nastere, iar informatia potrivita te ajuta sa ajungi acolo unde meriti cu adevarat.

 

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
codul
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Meniu