Shop
Ultimele 100 de articole

Bugetul familiei. 10 sfaturi pentru a scăpa de datorii

25 martie 2017, , Vizualizări:

Nu-ți mai ajung banii de la o lună la alta, ai datorii și nu mai știi ce să faci? Iată cele 10 porunci ale unei familii eficiente financiar. Bineînțeles, cel mai bine ți-ar prinde o mărire de salariu, dar poți învăța și să folosești la maximum ceea ce ai. Vei rămâne surprinsă că poți chiar face economii.

Cum poți scăpa de datorii

  1. Ține evidența venitului și a cheltuielilor. Evident, cele din urmă trebuie să fie măcar cu puțin mai mici, decât primele. Astfel, vei putea să faci economii, și nici vorbă să mai ai datorii.
  2. Când iei salariul, plătește întâi datoriile la bănci și facturile. Pune de o parte bani pentru mâncare și alte lucruri absolut necesare. Din ce rămâne, pune o parte din sumă într-un plic sau un borcan. Vei hotărî mai târziu ce faci cu ei, dar sigur nu îi vei cheltui pe lucruri inutile. Cel mai bine ar fi ca aceștia să devină economii sau fond de urgență, pentru când ți se strică frigiderul sau rămâi – Doamne, ferește! – fără job.
  3. Nu cheltui prea mulți bani pe lucruri drăguțe, dar inutile. Și nici pe cadouri. Nu înseamnă că nu vei mai dărui, dar vei încerca să găsești lucruri utile, frumoase, dar ieftine ca să le dai celor dragi cu diverse ocazii.

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax