Shop
Ultimele 100 de articole

Adevarul despre bani pe care nu-l poti ignora

09 februarie 2016, , Vizualizări:

Cu totii stim ca banii pun lucrurile in miscare. Leii, euro, dolarii sunt cele mai dorite instrumente ale societatii si oamenii petrec cel mai mult timp fie castigandu-i, fie cheltuindu-i. Cu toate acestea exista un adevar legat de bani pe care nu-l poti ignora: banii sunt sexy la fel ca si oamenii care stiu sa-i gestioneze corespunzator.

Cat de importante sunt finantele personale in asigurarea unei relatii armonioase? Potrivit unui sondaj realizat de catre o banca in SUA: 55% dintre americani cred ca bugetarea banilor personali precum si o strategie de economie sunt cele mai importante instrumente de management al banilor. Alte moduri de gestionare a banilor includ evitarea datoriilor (21%) si frugalitatea (18%). Sondajul a mai descoperit ca 76% dintre respondenti cred ca este de o importanta moderata spre inalta sa gaseasca un partener de viata care sa aiba o filozofie similara asupra banilor si a finantelor personale.

Spre comparatie, doar 3% dintre participantii la studiu au declarat ca sunt interesati de persoanele care au o limita de credit foarte inalta si carora le plac lucrurile fine.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
codul
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Meniu