8 semne că atragi banii - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

8 semne că atragi banii

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Job, bani, cariera » 8 semne că atragi banii
semne că atragi banii
Credit foto: Depositphotos.com

Dacă știi ceva despre manifestare, primul lucru de înțeles este legea atracției. Dacă încerci să manifesti ceva în viața ta – trebuie să te aliniezi la frecvențele a ceea ce manifesti.

Când folosesti legea atracției, nu trebuie doar să ceri ceea ce încerci să manifestezi, ci și să crezi, să vizualizezi și să simți ca și cum ai fi deja acolo. Pentru a simplifica, dacă încerci să manifestezi bani, trebuie să te poti vedea cheltuind acei bani, atingându-i, plătindu-ti facturile cu ei și văzându-i în contul tau. 

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Trebuie să crezi că banii sunt ai tăi. Odată ce o faci, îl manifesti, vizualizezi și va exista un moment în care s-ar putea să-ți faci griji dacă a funcționat sau nu. Însă cel mai bine ar fi să nu faci asta.

În schimb, fii atent la semnele din jurul tău care îți anunță sosirea banilor. Iată câteva semne că banii vin în calea ta.

1. Vezi bani peste tot.

Vezi bani oriunde te uiți, la tv, în cărți, pe internet și peste tot în jurul tau. Înainte, era aproape ca și cum banii nu existau insa acum poti vedea ca nu este asa. Sunt peste tot!

2. Simti pace pretutindeni.

Ai o senzație instinctivă care îți spune că totul este în regulă. Te simți stabil și abundent și chiar fără griji.

Citeste si: Cea mai puternica rugaciune ca sa atragi banii! Citeste-o in fiecare zi si vei vedea efectele

3. Visezi că ești însărcinată (în cazul femeilor).

A avea vise care premonesc o sarcină este un semn că abundența îți vine în cale. Ar putea suna ciudat, dar sa stii că este un semn. Există un motiv pentru care acest lucru a fost transmis atât de evident.

4. Te întâlnești cu chilipiruri.

Când vine vorba de manifestare, primim mici afirmații pe parcurs că suntem pe drumul cel bun. Una dintre aceste afirmații este prin chilipiruri sau oferte pentru lucruri pe care urma să le achiziționezi deja. Aceste mici semne sunt cele care ne arată că manifestarea noastră funcționează.

5. Vezi buburuze și iepuri.

Atât gărgărițele, cât și iepurii sunt semne ale abundenței pe drum. Buburuzele sunt un semn de noroc în general, așa că atunci când vezi una, înseamnă că intri într-o fază de noroc și abundență în viața ta. Vechile căi spirituale recunosc acest lucru.

6. Te mănâncă palma.

A avea o mâncărime în palmă este extrem de enervant. Ei bine, până când descoperi că este un semn al abundenței care îți vine în cale. Atunci devine incitant. Deci, dacă aștepti bani și te mananca palma, este un semn bun.

Nu rata nici: Cum sa atragi banii. 3 pasi spre prosperitatea ta

7. Există bule în cafeaua ta.

Bulele din cafea sau orice băutură fără stropire sunt un semn bun. Când observi bule în cafea, se spune că abundența și bogăția sunt în drum spre tine. De asemenea, pot semnifica schimbări majore în viața ta în general.

8. Observi sincronicitate.

Nu în ultimul rând, ai grijă la sincronicitate. O formă de sincronicitate la care trebuie să fii atent sunt numerele de îngeri. Dacă observi numărul 8 8 8, este un semn că abundența vine în calea ta.

sursa: awarenessact.com

foto: Depositphotos.com

Cuvinte cheie:
Data articol: 01/12/2022