Shop
Ultimele 100 de articole

7 sfaturi pentru a interactiona calm cu oameni care nu-ti plac

25 aprilie 2016, , Vizualizări:
persoane care nu-ti plac
  1. Intotdeauna acorda unei persoane prezumtia de nevinovatie

Este unul dintre cele mai simple sfaturi (insa nu neaparat si usor de urmat). Spre exemplu daca cineva incepe sa te contrazica pe un ton mai ridicat, incearca sa-ti spui asta: „O, nu… Probabil nu a realizat ca a sarit calul. Se poate intampla oricui ca intr-o zi sa se lase dus de val”. In acest fel, persoana respectiva are o sansa de a se reabilita (pana la urma fiecare dintre noi poate gresi din cand in cand).

Bineinteles, nu trebuie sa faci asta de fiecare data cand o persoana o da in bara, insa este benefic inclusiv pentru tine sa acorzi cuiva circumstante atenuante. Nu doar ca este mai bine sa presupui ca un om nu a vrut neaparat sa te raneasca – insa procedand astfel vei fi mai putin stresat.

 

 

  1. Realizeaza ca ceea ce nu-ti place la altii este, adesea, ceea ce nu-ti place la tine

Sigur nu te asteptai sa citesti asta, nu-i asa? Insa daca chiar te deranjaza glumele ori inclinatia unei persoane de a intrerupe o conversatie s-ar putea sa aiba legatura cu teama legata de modul in care tu faci glume ori de faptul ca adesea te bagi in vorba peste altii.

Asa ca inainte de a trece pe cineva pe lista personala de persoane care nu-ti plac, ia in calcul lucrurile care te deranjeaza. Ce iti spun aceste lucruri? Exista vreo conexiune constienta pe care o poti face? Fii sincer atunci cand raspunzi la ele.

Este greu de crezut ca vei place fiecare persoana pe care o intalnesti. Insa cu putina empatie vei putea naviga fara batai de cap printre aceste persoane.

 

Sursa: mindbodygreen.com.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax