Shop
Ultimele 100 de articole

50 de motive pentru care e bine să te trezeşti la 5:00 AM

23 mai 2015, , Vizualizări:
sfatulparintilor.ro - De ce e bine sa te trezesti la 5 AM

Se zice că cine se trezeşte de dimineaţă, departe ajunge. Dar, totuşi… 5:00 dimineaţa… Pare un pic exagerat, nu? Ei bine, lucrurile nu sunt chiar atât de grele precum par.

Iată câteva argumente care ar trebui să te convingă că este foarte bine să te trezeşti la 5:00 AM.

 

1. Eşti între cei mai performanţi 1% din lume! E un club select şi e o onoare să fii membru cu drepturi depline.

 

2. Ai timp de calitate cu tine, te pui pe primul plan, pentru că… meriţi! Eşti cea mai importantă persoană din viaţa ta!

 

3. Nu te stresează nimeni cu telefoane, email-uri, sms-uri.

 

4. Te poţi antrena. Poţi face jogging fără să fii deranjat de trafic.

 

5. Îţi planifici strategic propriul business (sau viitorul business dacă încă eşti angajat). Dacă nu dimineaţa când eşti odihnit… când altcândva?… Seara după ce eşti stors de energie?

 

6. Iei o masă gustoasă pe îndelete fără să fii grăbit de ceas.

 

7. Vezi răsăritul. Nu pe cel din poze, pe cel real care e între cele mai bune lucruri gratis în viaţă!

 

8. Savurezi o ceaşcă de ceai sau de cafea.

 

9. Ai timp să citeşti zilnic 30-60 de minute şi să devii expert în domeniul tău! În 300 de zile de citit într-un an, ajungi să citeşti între 50 şi 100 de cărţi.

 

10. Ai timp să îţi faci toaleta corespunzător şi să te îmbraci impecabil. Cunoşti întrebarea “Unde mi-ai pus bluza, soşetele, cureaua, eşarfa, etc?”

 

11. Îţi planifici priorităţile astfel încât să poţi zice mai uşor “NU” atunci când colegii, şefii sau prietenii au cereri nerezonabile de la tine. De ce? Pentru că îţi este foarte clar ce ai de făcut şi cât timp îţi mai rămâne disponibil.

 

12. Scrii o urare de bine pentru cineva drag din familie şi o laşi pe frigider. Îţi ia maximum 20 de secunde. Efecte obţinute: stare de bine pentru toată ziua (pentru tine şi pentru destinatar).

 

13. Te energizezi în timp ce faci respiraţie în 4 timpi (4 inspiraţii urmate de 4 expiraţii profunde). Respiraţia superficială e foarte răspândită la cei care lucrează mult timp la birou. De aceea respiraţiile profunde te ajută să îţi ridici nivelul energetic foarte repede.

 

14. Pleci din timp la job şi ajungi relaxat şi zâmbitor la birou. Cele 10 minute pe care ţi le iei de rezervă te scutesc de stresul de a prinde prea multe semafoare roşii sau blocaje în intersecţie.

 

15. Elimini 95% din stresul cu care te lupţi acum. În măsura în care combini mai multe obiceiuri din cele descrise mai sus, vei rămâne în pană de… stres.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.